építészet : környezet : innováció

A kecskeméti zöld-fehérek stabilan őrzik pozíciójukat az építőipari cégek élmezőnyében

Több mint 20 évnyi tudás és tapasztalat, több mint 2000 elégedett partner, több 100 ipari létesítmény, lakó- és középület kivitelezése és több millió négyzetméternyi ipari padló elkészítése színesíti a kecskeméti székhelyű VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. szakmai palettáját.

A 100%-ban magyar tulajdonú cég 1996-os alapítása óta foglalkozik generál kivitelezéssel. Ez a profil a piaci igényekhez igazodva az ipari padlók és térburkolatok kivitelezésével is bővült, mely területen a cég az elmúlt években piacvezető pozícióra tett szert. Mit tud még a VER-BAU? Nem csak építeni. A cég alapvető célkitűzése volt, hogy professzionalizmusa és növekvő tapasztalatai ötvözésével a megrendelők számára egy olyan megbízható partnerré váljon, aki minden feladatra a legjobb szakmai megoldást kínálja a határidők pontos betartásával a legjobb piaci áron. 

A VER-BAU bizalmat épít. A cégvezetés abban hisz, hogy hosszú távú sikereket csak a megrendelőkkel és kollégákkal való fair bánásmóddal és a folyamatos innovációval lehet elérni. Megbízhatóság és minőség, erre jelent garanciát a zöld-fehér logó. Bizalomépítő tevékenységük szilárd alapjait mutatja, hogy a VER-BAU Kft. 2017-ben megkapta a Bisnode „AAA” Tanúsítványt, melyre a magyar piacon lévő cégek csupán 0,63 %-a jogosult. Ez az elismerés kiváló hitelképességet jelent és rendkívül alacsony pénzügyi kockázatvállalást a kitüntetett cég üzleti partnerei számára.


fotó: VER-BAU

fotó: VER-BAUA VER-BAU legfőbb értéke a csapatszellem. Mert építeni csak csapatban lehet. A munkatársak szakmai tudásának és nyelvismeretének fejlesztése a cég egyik legfontosabb alapelve, mivel a dolgozók naprakész tudása a legjobb garancia a piaci pozíció megőrzésére, valamint lépést kell tartani az üzleti világ folyamatos változásaival is. A cég 2017-ben nyerte el a „Megbízható munkaadó” megtisztelő címet, melyben hűen tükröződik ez a humánus arculat.

A VER-BAU sikert épít. Az építőipari cég több mint két évtizedes tevékenysége során olyan nemzetközi szinten is ismert és elismert cégek szakmai sikerét támogatta, mint a Knorr-Bremse, a HILTI, a Mercedes-Benz, a Szentkirályi Ásványvíz, a Phoenix Mecano, a LEGO, az OBO Bettermann, a Maspex Olympos, a Michelin vagy akár a MAN Trucks.

A kecskeméti zöld-fehérek szakmai célkitűzése és egyben hitvallása is a cég védjegye: „Stabilan az élvonalban.”


VER-BAU Építőipari és szolgáltató Kft.