Állás

Állás/Kínál

Manooi Kft.

2019.11.05. 12:12

Kristálycsillárok tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cégünkbe Építész/Belsőépítészt keresünk

Amennyiben professzionális munkát tudsz előállítani, mint pl. vázlat terv, kiviteli terv, műhely rajz stb. Elő tudod készíteni ajánlatkérésre a feladatokat és a bejövő tervet, a munkát le tudod ellenőrizni önállóan is, hogy az megfelel-e. Megoldásokban gondolkozol. Több éves szakmai tapasztalat saját portfólióval. Lehet saját építészeti stúdiód, lehetsz akár más építészeti stúdiójának tagja és lehetsz teljesen magán tervező is, a lényeg, hogy el tudd végezni vagy végeztetni a tervezési feladatokat. Ismered az itthoni és nemzetközi trendeket, aktuális építőipari alapanyagokat. A tervezésed logikus, mérnöki, ésszerű, de egyben a design és a művészetet az egyik fő szempontod a tervezésnél, kivitelezésnél.

Feladataid között a legfőbb projekt egy a Budapest szívében lévő gyárépület felújítása, lakhatóvá tétele, korábbi szellemiségének megőrzése mellett.  Ez egy igazi építésznek való különleges projekt, amihez hozzá tudsz járulni a munkáddal. Emellett a meglévő és esetleg új ingatlanok építészeti és belsőépítészeti terveinek elkészítése – bolt, műhely, iroda, lakóépület. Felújítási munkákra árazatlan költségvetés elkészítése és a kivitelezők megversenyeztetésében aktív részvétel. Intézményekkel való egyeztetések: Elmű, Vízmű, Önkormányzatok. Felújítási és építési munkák felügyelete. Kiállítási standok tervezése és kivitelezésük felügyelete. Külföldi bemutató termekbe termék bemutató terület tervezése.

Amit kínálunk a díjazás az elvégzett projektek után megállapodás szerint akár általány óradíjban. Sikeres együttműködés esetén fix díj és a sikeresen elvégzett projektek után bónusz. Évekig biztos munkalehetőség, telefon, autó használat.

Jelentkezés: https://tech.interspeedia.com/jobs/39755.51482.47627.1 

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk