építészet : környezet : innováció

cégek, termékek [681]

céghírek, új termékek, újdonságok

Vastagon megéri!

Aki nézte már hitetlenkedve a januári gázszámláját, az tudja, hogy házának hőszigetelése nem kielégítő. Sokan vagyunk így. Az energiatakarékosságot megkövetelő hazai szabályozás ma még nem támaszt túl szigorú követelményeket, de az épületek többsége azonban még...

Új téglatechnológia Magyarországon

2007. augusztus 1-jétől a Wienerberger, Porotherm Profi néven Magyarországon is bevezeti csiszolt téglarendszerét, a Németországban 21 éve, Ausztriában 13 éve alkalmazott, bizonyítottan jobb, gyorsabb és gazdaságosabb építési technológiát.

Rebellis designer görkorcsolyával: Jerszy Seymour

I want to fuck! – így hangzik Jerszy életfilozófiája, amelyhez bővített mondatként hozzáteszi: We are social animals. Kevesen élnek azon a szabadságfokon, s még kevesebben terveznek olyan spontán örömmel, s minden kötöttségtől, tradíciótól való eloldottsággal, ahogy azt...

Újdonság villamostervezőknek

A KAISER a jó villamos installáció megbízható alapját biztosítja több, mint egy évszázada. Lámpadoboz-családjaik: HaloX, KompaX, FlamoX, ThermoX –speciális megoldásokat jelentenek, nemcsak speciális környezetben.

Újdonság építészeknek!

A CompLex Kiadó Kft. új kiadványa hasznos munkaeszközzé válhat mindenkinek, aki az építésügyben dolgozik, akár tervez, akár kivitelez. Az újdonság az Építésügyi KisJogtár, amely nevével ellentétben jóval több, mint joganyagokat tartalmazó CD.