építészet : környezet : innováció

cégek, termékek [722]

céghírek, új termékek, újdonságok

Új téglatechnológia Magyarországon

2007. augusztus 1-jétől a Wienerberger, Porotherm Profi néven Magyarországon is bevezeti csiszolt téglarendszerét, a Németországban 21 éve, Ausztriában 13 éve alkalmazott, bizonyítottan jobb, gyorsabb és gazdaságosabb építési technológiát.

Rebellis designer görkorcsolyával: Jerszy Seymour

I want to fuck! – így hangzik Jerszy életfilozófiája, amelyhez bővített mondatként hozzáteszi: We are social animals. Kevesen élnek azon a szabadságfokon, s még kevesebben terveznek olyan spontán örömmel, s minden kötöttségtől, tradíciótól való eloldottsággal, ahogy azt...

Újdonság villamostervezőknek

A KAISER a jó villamos installáció megbízható alapját biztosítja több, mint egy évszázada. Lámpadoboz-családjaik: HaloX, KompaX, FlamoX, ThermoX –speciális megoldásokat jelentenek, nemcsak speciális környezetben.

Újdonság építészeknek!

A CompLex Kiadó Kft. új kiadványa hasznos munkaeszközzé válhat mindenkinek, aki az építésügyben dolgozik, akár tervez, akár kivitelez. Az újdonság az Építésügyi KisJogtár, amely nevével ellentétben jóval több, mint joganyagokat tartalmazó CD.

Vastagon jobb!

A nyolcvanas években, amikor a növekvő energiaárak miatt először került komolyan szóba hazánkban a homlokzatok hőszigetelése, néhány centiméter vastag polisztirol lappal letudták ezt a kérdést.