építészet : környezet : innováció

Építész tervező munkatársat keresünk

Építész tervező munkatársatkeresünk

Építész tervező munkatársat

keresünk

1987-ban alapított építész irodánk főbb tevékenységei: építészeti és generál tervezés, fentartható építészet, műemlékek, épületenergetika, beruházás lebonyolítás, (pl.: érseki palota, vizuális művészetek tanszék, települési energiatérkép…)  Innovatív, igényes szakmai színvonalat, komplexitást és kiszámíthatóságot képviselő iroda vagyunk.

Nálunk érdekes, jellemzően nagyobb komplex munkákat végezhetsz, változatos szakmai tevékenységekben veszel részt. Irodánk készítette az ország egyetlen aktív energiaszintű középület felújításának építészeti média díjas terveit és az egri városfal felújítását is, miközben az egyetemmel közösen tudományos kutatómunkát is végzünk. Egyes projekteket végig tudsz kísérni a gondolattól a megvalósításig. Nem utolsó sorban, széleskörű és átlag feletti szakmai tudás megszerzésének és az önálló tervezés lehetőségét biztosítjuk.

Precizitást, szakmai kiválóságot, kreativitást, a szakmánkhoz szükséges végzettséget, tapasztalatot várunk el. Főbb feladataid között fog szerepelni építészeti tervezés, szerkesztés, vázlattervek, látványtervek, engedélyezési, kiviteli tervek készítése és közreműködés a megrendelői, szakági és hatósági egyeztetések lebonyolításában. Nyitottnak kell lenned az önálló munkára, a tanulásra és az újra, amiben folyamatosan segítünk.

Nálunk a helyed, ha a fentiek elnyerték a tetszésed, ha szereted az építészetet és egy igényes építész irodában dolgoznál. Pályakezdők és tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is várjuk. Izgalmas munkákat, előmeneteli lehetőséget, biztos kiszámítható munkahelyet, rendezett környezetet és még rugalmas munkaidőt is biztosítunk.

 

Jelentkezni a bastyaepitesz@t-online.hu címre küldött önéletrajzzal/portfolioval, vagy az alábbi linkre kattintva, egy 5 perces kérdőív kitöltésével tudsz

 

https://tech.interspeedia.com/jobs/21158.50889.47067