építészet : környezet : innováció

Év Tájépítésze 2012 [13]

Sándor Tamás

Talán az a Sándor Tamás, aki a Margitszigeten létrehozta az első magyar Green-City minősítésű öko-játszóteret? Aki a debreceni Modem minimalista belső udvarainak vezető tervezője? Aki a Debreceni Egyetemi Campus zöldfelületekben gazdag központi terének tervezője? Szavazz!

dr. Balogh Péter István, Mohácsi Sándor (s73)

  Talán az a Balogh Péter István és Mohácsi Sándor alkotópáros, akik megtervezték a pécsi EKF főterét? Akik megnyerték 2007-ben a budapesti Kossuth tér nyílt tervpályázatát? Akik Pécsett létrehozták a Tettye és a Havihegy szabadtereinek páratlan együttesét? Szavazz!

Steffler István

Talán az a Steffler István, aki a Milleniumi városközpontban egy bankszékház új közhasználatú szabadtereivel gyógyította be a zöldfelületi hiányt? Aki Pro Architechtura-díjat kapott a Kopaszi-gát közparki területeinek megtervezéséért? Aki részt vett a Budavári Királyi...

Szabó Gábor

Talán az a Szabó Gábor, aki a Soroksári-Dunaág mentére sétányok és szabadterek hálózatát álmodta? Aki Nyíregyházán helyreállított egy száz évvel ezelőtti térszerkezeti egységet? Aki Eszterházán megtervezte az Északi kertek és a díszudvar rekonstrukcióját? Szavazz!

Tihanyi Dominika

Talán az a Tihanyi Dominika, aki megtervezte az egykori Hungária fürdő (most hotel) új kertjeit? Akit az Amerikai Tájépítész Szövetség is kitüntetett az "Ön itt áll!" című orthofotó játékáért? Aki a pécsi Zsolnay gyár területén egyetemi kertet tervezett? Szavazz!

Wallner Krisztina

Talán az a Wallner Krisztina, aki Balatonfüreden megtervezte a Zákonyi sétányt, a Vitorlás teret, a Kiserdőt? Aki Sopronban megtervezte a Deák teret? Aki a Zeneiskola kertjében játszva tanít a zenén túli harmóniára? Szavazz!