építészet : környezet : innováció

gyász [129]

Elhunyt Dr. Örsi Károly

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy dr. Örsi Károly, a magyar kertépítészet és műemlékvédelem kimagasló alakja, a hazai történeti kertvédelem megalapítója és megszervezője 2015. március 29-én, életének 78. évében elhunyt. Hamvait 2015. április 25-én, a 11 órakor kezdődő...

Elhunyt Földesi Lajos

Elhunyt 2015. február 25-én Hódmezővásárhelyen Földesi Lajos kétszeres Ybl-díjas építész, a XX. század második felében tevékenykedő magyar építészgeneráció egyik kiemelkedő alakja. Temetése 2015. április 9-én 12h 30-kor lesz a budapesti óbudai temetőben.

Tardos Tibor búcsúztatása

Tavaly december 3-án hunyt el Tardos Tibor építész, belsőépítész. Búcsúztatása a MÉSZ székház Kós Károly termében lesz 2015. január 19-én, hétfőn 17 órától.

Búcsú Lantos Ferenctől

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma osztozik a hétvégén 85 éves korában elhunyt Lantos Ferenc hozzátartozóinak fájdalmában, és a Kossuth-díjas képzőművészt, művészetpedagógust, a Magyar Köztársaság kiváló művészét, Pécs Város Díszpolgárát, a Magyar Művészeti...

Búcsú Tardos Tibortól

Ma reggel érkezett a szerkesztőségünkbe a hír, hogy Tardos Tibor építész, belsőépítész a tegnapi napon eltávozott közülünk.