építészet : környezet : innováció

Lezárult a regisztráció - minden eddiginél több nevezés érkezett a Média Építészeti Díjára

Lezárult a regisztráció a Média Építészeti Díjára. Összesen 137 pályázat érkezett szerkesztőségünkbe, így minden eddiginél izgalmasabb verseny várható.

Lezárult a regisztráció a Média Építészeti Díjára. Összesen 137 pályázat érkezett szerkesztőségünkbe, így minden eddiginél izgalmasabb verseny várható.

Összesen 78 épületet és 59 tervet neveztek a versenyre. Minden évben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Díj, ami nagy öröm számunkra. A korábbi évekhez hasonlóan idén is jellemző volt, hogy egyre több hallgatói diplomamunka érkezik, és neves építészeink is versenybe szállnak munkáikkal. 

 

Média Építészeti Díja 2011
 

 

A Díjra nevezett megépült projektek listáját itt tekinthetik meg ; a benevezett tervekről pedig itt tájékozódhatnak

Idén először nem a közönség, hanem egy szakmai előzsűri kezdi el a munkát és választja ki a beérkezett 137 pályamunkából azt a 6 tervet és 6 épületet, amelyet majd a Trafóban a média képviselőiből álló zsűri fog értékelni.

De a közönséget sem hagyjuk pihenni: a szavazás első köre 2011. szeptember 5. és október 17. között zajlik majd, ahol olvasóink kiválaszthatják azt a 10 épületet és 10 tervet, amely a szavazás második körébe bejuthat, és ott - a szavazatok alapján- eldőlhet, ki nyeri a közönségdíjat.

Nemsokára bemutatjuk az előzsűri tagjait is, akik augusztus 16. és augusztus 29. között szavazni és dönteni fognak.

Mindenkinek köszönjük a beküldött és regisztrált munkákat!

Az Építészfórum szerkesztősége

 

vélemény írásához jelentkezzen be »