KREA nyílt nap - fókuszban a képzés

Kreatív szakmában képzeled el a jövődet? Továbbtanulnál, vagy pályamódosítás előtt állsz? Piacképes szakmai tudásra vágysz? A KREA 2017. március 22-én szerdán, 15 órától nyílt napra várja az érdeklődőket! 

Időpont: 2017. március 22. szerda, 15 óra

Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola

A kérdések, amikre választ kaphatsz és az esemény részletei:
Mit nyújt neked a KREA? Milyen szakokon tanulhatsz és kik oktatnak a KREÁBAN? Milyen ismereteket sajátíthatsz el és milyen feladatokkal találkozhatsz tanulmányaid során? Milyen jövő állhat előtted, ha a KREÁBAN tanulsz? Hol helyezkedhetsz el és milyen projektek várnak rád végzett designerként? A KREA szeptemberben induló képzéseiről a szakfelelősök tartanak tájékoztatót.

A KREA ex-diákjai: Molnár Anikó stylist - a MARIE CLAIRE divatszerkesztője, Keserű Barbara makeup artist - az ARTDECO vezető sminkese, Szegedi Kata divattervező - a KATA SZEGEDI márka alapító tervezője, Balázs Gabriella grafikus - a CAFÉ Communications munkatársa, Gáti Anna – Hitka András – Szegő Gábor enteriőr designerek - az ÉV IRODÁJA 2016 enteriőrtervezői pályájukról, sikereikről és aktuális munkáikról kerekasztal beszélgetésen mesélnek.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezésedet 2017. március 21-ig a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várják - küldd el nevedet, elérhetőségedet és, hogy mely szak keltette fel érdeklődésedet!