építészet : környezet : innováció

ösztöndíjas foglalkoztatott

 Budapest Főváros Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatalának Városépítési Főosztálya ösztöndíjas foglalkoztatásra keres pályakezdővagy két évnél nem régebben diplomázott, Msc. vagy Bsc diplomával rendelkező építészmérnököt építészeti értékvédelmi feladatokban való részvételre. Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik hivatali keretek között is szívesen kamatoztatnák a szakmai tudásukat az épített örökségünk védelme érdekében. Az ösztöndíjas foglalkoztatás célja, hogy ennek keretében a pályakezdő diplomások a szakmai készségek megszerzése érdekében gyakorlati munkatapasztalatot szerezzenek, ezáltal nagyobb esélyük legyen a későbbi elhelyezkedésben. 

FIATAL ÉPÍTÉSZMÉRNÖKÖK FIGYELEM!

 

 

Budapest Főváros Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatalának Városépítési Főosztálya ösztöndíjas foglalkoztatásra keres pályakezdővagy két évnél nem régebben diplomázott, Msc. vagy Bsc diplomával rendelkező építészmérnököt építészeti értékvédelmi feladatokban való részvételre. Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik hivatali keretek között is szívesen kamatoztatnák a szakmai tudásukat az épített örökségünk védelme érdekében.

Az ösztöndíjas foglalkoztatás célja, hogy ennek keretében a pályakezdő diplomások a szakmai készségek megszerzése érdekében gyakorlati munkatapasztalatot szerezzenek, ezáltal nagyobb esélyük legyen a későbbi elhelyezkedésben.

Az ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszony jellemzői, feltételei:

Időtartama: 12 hónap.

Az ösztöndíjas foglalkoztatásra a Főpolgármesteri Hivatalra irányadó munkarendben:

  • hétfő-csütörtök: 8:00-16:30, péntek: 8:00-14:00
  • összesen heti 40 óra időtartamban.

Az ösztöndíjas foglalkoztatott ösztöndíja: havi bruttó 173.300 Ft, amely nettó 131.900 Ft-ot jelent.

Az ösztöndíjas foglalkoztatott az a személy lehet:

  • aki a jogviszony létesítésének időpontjában a 30. életévét még nem töltötte be,

  • akinek a diplomája az ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszony létesítését megelőző két éven belül került kiadásra, és
  • jelenleg nem áll munkaviszonyban, közalkalmazotti jogviszonyban, közszolgálati jogviszonyban, szolgálati jogviszonyban

Jelentkezés:

Fényképes önéletrajz küldésével E. Juhász Veronika részére a JuhaszV@budapest.hu e-mail címre.

Tárgyként kérjük feltüntetni: „Ösztöndíjas foglalkoztatás”