Programok

A CAN architects előadása - Golden Cubes Awards nyertes projektek bemutatkozása II.

2023.04.21. 12:29

A Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) épített környezeti nevelésről szóló eseménysorozatának második előadása, amelyet a Golden Cubes Awards 2023 pályázat Online média kategória díjának nyertese, a CAN Architects tart.

A Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) tisztelettel meghívja Önt az épített környezeti nevelésről szóló eseménysorozatának második előadására, amelyet a Golden Cubes Awards 2023 pályázat Online média kategória díjának nyertese, a CAN architects tart CAN EDU Home Edition, avagy épített környezeti nevelés otthon címmel.

A CAN EDU Home Edition a CAN Architects épített környezeti nevelési (BEE) gyakorlatának kiegészítő eszközkészlete. A COVID-19 világjárvány első hónapjai után a pedagógusok jelezték nehézségeiket és aggodalmukat a gyermekek otthoni oktatásából hiányzó, tanórán kívüli tevékenységek súlyos következményei miatt. A CAN Bognár Amáliával, Magyarország egyik legjelentősebb oktatási megújítójával karöltve alakította át évtizedes múltra alapozott épített környezeti nevelési műhelyeit kreatív kalandokká, amelyeket a gyerekek saját maguk is megtehetnek otthon.

Előadók: CAN architects
Bognár Amália pedagógus
Cseh András építész
Köninger Szilárd építész

A vendégeket köszönti: Krizsán András építész, a MÉSZ elnöke
Az esemény házigazdája: Somogyi Krisztina építészetkritikus, a MÉSZ által az UIA Architecture and Children munkacsoportjába delegált tagja

Az előadást szeretettel ajánljuk építészeknek, pedagógusoknak, építészhallgatóknak és mindenkinek, akit érdekel a jövő alakítása.