Technológia

A Gil-Trade is kint lesz az idei Construmán

2024.04.05. 14:17

A Gil-Trade minden eddiginél nagyobb kiállítási standdal készül a Construma Építőipari Kiállításra, melyre ebben az évben április 10-14. között kerül sor a Hungexpón. Standjukon az innováció és stabilitás hangsúlyozása mellett a termék- és technológiai fejlesztéseké, az elhivatott kollégáké, valamint a lakberendezési tanácsadásé lesz a főszerep. 

Termékfejlesztések

A kiállításra gyártott pivot ajtó kőburkolatos jellemzőivel egyedülálló megjelenést kölcsönözhet az otthonoknak vagy más épületeknek. A pivot ajtó egy speciális típusú ajtó, amelynek nyitási mechanizmusa különbözik a hagyományos nyíló- vagy tolóajtóktól. A pivot ajtó egy tengely körül forog, amely lehetővé teszi az ajtó teljes nyitását, anélkül hogy az hagyományos zsanérokhoz kötné az ajtólapot. A pivot ajtó rendkívül népszerűvé vált az építészeti tervezés területén, mivel kreatív és stílusos megoldást kínál beltéri és kültéri ajtók esetében egyaránt. A nyitási mechanizmusnak köszönhetően az ajtó egyenletesen nyílik meg a tengely körül, és kényelmes belépést biztosít a helyiségbe, valamint modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek. A pivot ajtók különleges nyitási módja lehetővé teszi számos egyedi tervezési lehetőséget is, például nagyobb ajtók méretezését, különleges anyagok felhasználását, vagy akár egyedi design elemek beépítését. 

A legfiligránabb alu-fa nyílászáró jellemzői szintén figyelemre méltóak lehetnek, ötvözve az alumínium tartósságát és az egyedi fa megjelenést. A termék egyesíti a fa eleganciáját és melegségét az alumínium tartósságával és energiatakarékosságával. Európa legkecsesebb fa-alumínium nyílászárói magas színvonalú anyaghasználatukkal, precíz kivitelezésükkel és kifinomult megjelenésükkel kiemelkednek a piacon. Ezek a nyílászárók nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem a funkcionalitásuk és megbízhatóságuk terén is kiváló teljesítményt nyújtanak, és így az egyik legjobb választások lehetnek bármely építészeti vagy lakótervezési projekt számára.

A műanyag nyílászáróink közül a legbiztonságosabb és legtartósabb kivitel kiemelkedő fontosságú lehet az épületek biztonsága és fenntarthatósága szempontjából. A hő- és hangszigetelés fontossága a nyílászárók tervezésében nem vitatható, és a legjobb hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkező termékek a komfort érzetét és az energiamegtakarítást is növelhetik.

A több ezer féle design lehetősége a beltéri ajtók területén lehetővé teszi az egyedi stílus és igény szerinti választást, így az otthonok vagy irodák belső terének megfelelő kialakítását a tökéletes harmónia érdekében.

Technológiai fejlesztések

A legjobb beépítési csomópontok kialakítása az ajtók és ablakok esetében kritikus jelentőségű lehet a termék teljesítményének optimalizálása és a hosszú távú megbízhatóság biztosítása érdekében. Projektjeink megvalósításakor az építésszel, kivitelezővel helyszíni felmérés és bemutatótermi egyeztetések kapcsán minden részletre terjedően foglalkozunk a nyílászárók és árnyékolók legoptimálisabb beszerelésére vonatkozóan.

Professzionális kollégák

Jól képzett és elhivatott kollégáink sok éves, akár több évtizedes tapasztalattal képviselik cégünket a kiállítás ideje alatt.

Lakberendezési tanácsadás

Kiemelt lakberendező partnereink meghatározott időszakokban szintén jelen lesznek standunkon; tevékenységünkkel összefüggő kérdésekkel kapcsolatban lehet hozzájuk fordulni a kiállítás alatt és természetesen azt követően is.

Látogassa meg a Gil-Trade munkatársait az „A" pavilon 204I standján, hogy személyesen is meggyőződhessen a kiállított termékeken keresztül az innováció, a design és a funkcionalitás összekapcsolásának egységéről. A cég célja, hogy színvonalas részvételükkel inspirálják és segítségére legyenek az építészeknek, tervezőknek és vásárlóknak egyaránt.