Technológia

A részletek mesterei vagyunk

2024.03.28. 10:31

Jakub Heidler és Jan Kačer a Studio Reaktortól állnak a prágai Livesport épületben található Aspira irodák design tervei mögött. A fit-out organikus tervezése valóban a részletekre összpontosít. A tér egyszerre inspirál, egyszerűsíti a munkavégzést és kapcsolja össze az embereket, mint egy olajozottan működő gépezet fogaskerekeit. Az eredmény egy finoman hangolt motor, amelyet maguk a pilóták, a Livesport csapat tagjai irányítanak. Ez a projekt az apró részletek és az utolsó milliméterig megkövetelt precizitás bizonyítéka.

 

Perforált fém burkolat

Az üveg válaszfalak a perforált burkolatok használatának köszönhetően emelkednek ki a designból. A rögzítés egy különleges módszerrel készült, hogy elkerüljük az egyenetlenségeket, és hogy minden csatlakozás tökéletes legyen. Az ívelt üveg válaszfalak elhelyezése ma már rutin munkának számítanak nálunk, de a betétlemezekkel való beépítésük igazi kihívást jelentett. Ezt az akadályt is sikeresen megugrottuk.

Beépített profilok

Annak érdekében, hogy minden szegély üveg maradhasson, keret nélküli MICRA II válaszfalakat süllyesztettük a falba és a padlóba. Kiemelendő a precizitás, amellyel a válaszfal belső profilját a falburkolathoz igazítottuk, illetve a padlóprofilt a padlóburkolatba süllyesztettük.

Nincs határ

Az irodai üveg válaszfalak szerkezeti megoldása hatékony és esztétikus megoldást nyújt. A térelválasztók folytonosak, oldalról nézve elegáns megjelenést biztosítanak.

Tudjon meg többet a MICRA II-ről a LIKO-S weboldalán.