Design/Belsőépítészet

AXOR Suite fürdőkád és mosdókagylók – Egyedülálló univerzalitás

2023.12.04. 13:24

Az AXOR Suite kád és mosdók letisztult kialakítással, modern megjelenéssel és különleges elemekkel harmóniát kölcsönöznek bármely fürdőszobának, ugyanakkor a kidolgozott részletek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyéniségüket. Minden darab SolidSurface anyagból készült az ellenállóság és a hosszú élettartam érdekében.

A termékeket minimalista dizájn jellemzi, melyet magas minőségű anyagokkal kombináltak a tervezők. Ez lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy az elemeket testreszabják saját fürdőszobájukban. Legyen szögletes vagy kerek, az AXOR Suite mosdókagyló és fürdőkád időtlen, elegáns megjelenést hoz. A termékeket a világhírű tervező, Philippe Starck jegyzi, akinek többek között belsőépítészként is kellő tapasztalata van a nagyobb léptékű szállodai projektek fürdőszobáinak terén.

Az AXOR Suite a színek erejéről és az önkifejezésről szól. A speciálisan kidolgozott elemek, vagyis a kádra rögzíthető polc, illetve a mosdók fémgyűrűje matt fekete, króm vagy bármely AXOR FinishPlus polírozott vagy szálcsiszolt felületben kaphatóak. Utóbbi ráadásul biztosítja a tökéletes színegyezést a fürdőszobában található összes AXOR termékkel.

A SolidSurface anyag, amelyből a mosdó készült, pórusmentes, így sem a szennyeződés, sem a vízkő nem tud rajta megtapadni. A mosdótálak fémgyűrűje egy tömítésen keresztül van a mosdóhoz rögzítve, így a standard és egyedi bútorokkal egyaránt kombinálhatók.

Az AXOR Suite kétszemélyes, szabadonálló kád szintén ebből az alapanyagból készült – zavaró vonalak és élek nélkül, amik kifejezetten komfortossá teszik a kádat. A hozzá tartozó, fémből készült, lekerekített polc egy olyan részlet, amely igazán egyedivé teszi a terméket. Minden külön-külön rögzíthető, vagy szükség esetén egy második polccal is kiegészíthető. 

Az AXOR Suite mosdótál és fürdőkád kitűnően harmonizál a meglévő AXOR kollekciók termékek vonalvezetésével, és tökéletesen illeszkednek bármely fürdőszobai környezetbe.