Programok

Boldog munkavállaló, jó munkahely, jó üzlet...

2020.01.29. 14:13

Jön az év első, évindító CSR Szerda klubestje az Europa Design szervezésében. Az esemény február 5-én lesz az Europa Design - Well Point irodájában.

Jön az év első, évindító CSR Szerda klubestje, melyre az Europa Design szeretettel vár minden érdeklődőt. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Téma: Boldog munkavállaló, jó munkahely, jó üzlet…

Időpont: 2020. február 05, 18.00 óra (Regisztráció: 17.30 órától)
Helyszín: Europa Design – Well Point (1025 Budapest, Törökvészi út 71-75.)

Meghívott vendégek:

Thierry Zsuzsanna, a Tungsram Group CSR vezetője
Rosner Imre, Szerencsejáték Zrt. karitatív osztályvezetője

Hogy érzed magad? Megtévesztően egyszerű kérdés…pedig ha ezt egy munkahellyel kapcsolatban tesszük fel már kevésbé egyszerű, hogy mi mindenből tevődik össze.
Életünknek csaknem a felét a munkahelyünkön töltjük. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy milyen is az a bizonyos munkahely, ahova nap mint nap bejárunk, vagy a mikroközösség (érintettek, főnök, munkatársak,ügyfelek..), melyhez tartozunk munkánk révén. Már évekkel ezelőtt a HR-t (a munkavállalók bevonását) a CSR lelkének neveztük, hisz egy fenntartható, hosszabb távon is sikeres üzlet alapjának Achilles- sarka a humántőke. S így az emberekkel, és elsősorban a munkatársakkal való bánásmód. Ez adja a cég/intézmény savát-borsát. Akár meghatározza a szervezet hatékonyságát, innovatív képességét is.S tetszik, nem tetszik a munkahely különböző egyénekből, emberekből áll. Nem csak egy intézmény, melynek elvégzendő feladatai vannak.

Kulcstémák:

Válaszok a hogyanra: belső csr programok
Mi az amitől boldog a munkavállaló?
Miért jó ez szervezetnek?
Tárgyi kultúra, ergonómia, egészség
Pozitív irodakörnyezet

Részletek ezen a linken, regisztráció itt