Pályázatok/Magyar

CheckINN Revitalizátor ötletverseny – Tervezd újra!

2023.05.18. 17:32

A CheckINN Revitalizátor ötletverseny célja elhagyatott vagy funkciójukat vesztett területek, ingatlanok turisztikai célú újrahasznosítására vonatkozó ötletek díjazása.

 A versenyt együttműködésben meghirdető CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hisz a magyar felsőoktatásban részt vevő hallgatók innovatív és kreatív gondolkodásában, melyet jelen verseny által kíván ösztönözni és elismerni.

A pályázati felhívás lehetőséget biztosít a különböző szakokokról érkező egyetemista hallgatók számára az együttműködésre, közös értékteremtésre és a vállalkozói szellem ösztönzésére. A turizmust, építészetet valamint design területét is magában foglaló ötletverseny az ágazatokon átívelő értékteremtést és szinergia hatásokat kívánja kiaknázni.

A hallgatóknak 3 fős csapatokban van lehetőségük innovációs ötletüket benyújtani. A szervezők arra kérik a nevező Csapatokat, hogy váljanak egy képzeletbeli fejlesztő csapat tagjaivá, és építészként, gazdasági vagy turisztikai szakemberként kutassanak fel, és ismerjenek meg Magyarország területén található, funkciójukat vesztett, de általuk értékesnek ítélt olyan barnamezős területeket, amelyek újrahasznosítása elsősorban a turisztikai célú fejlesztési potenciált bizonyítja. 

A pályázatról bővebb információt itt talál. 

Pályázat benyújtásának határideje: 2023. 06. 04.