Programok

GastroDesign 2018 - kerekasztal-beszélgetés

2018.02.01. 15:26

Február 8-án lehet meghallgatni azt a kerekasztal-beszélgetést, amely kitekintéssel szolgál a világ vezető szállodás és éttermes design trendjeire. A beszélgetőtársak közt Varró Zoltán tervező is szerepel. Az esemény a Sirha konferenciasorozat részeként valósul meg.

Téma:

  • Mi van előbb, a tyúk vagy a tojás, avagy a design vagy a funkcionalitás?
  • Milyen apróságok vezetnek sikerhez egy corporate, egy leisure, egy butikhotel tervezése, újratervezése esetén?
  • Mikor érdemes hívni a belsőépítészt?
  • Van-e költséghatékony megoldás?

10:15-10:45 Gasztrodesign 2018:

  • Varró Zoltán: Kitekintés a világ vezető szállodás és éttermes design trendjeire 

10:45-11:15 Kerekasztal-beszélgetés: Egy asztalnál az érintettek: éttermes, szállodás, tervező

Résztvevők:

  • Pintér Katalin (Gerbeaud, Onyx),
  • Kecskeméthy Zoltán (Aria Hotel Budapest),
  • Varró Zoltán (varrodesign)

Időpont: 2018. február 8., 10:15-11:15
Helyszín: Hungexpo A konferenciaterem