A Varró Zoltán tervezte Aria Hotel tavaly három kategóriában is jelölt volt, idén azonban két kategóriában került a finalisták közé egy-egy Varrodesign projekt: Best Restaurant Fine Dining kategóriában az Onyx étterem, Best Lobby Budget/Focused Service kategáriában pedig a Science Hotel Szeged.
Mégis mi ez a díj? A Hotel Experience és a Boutique Design minden évben keresi a vendéglátóipar leginkább újító erővel ható tervezői munkáját. Idén a finalistákat egy kilenc tagú, a vendéglátás tervezési, üzemeltetési, fejlesztési és befektetési ágazatokban mozgó szakmai zsűri választotta ki több, mint 605 jelölt közül, összesen 21 kategóriában.
Az idei projektek a kreativitás és innováció kiemelkedő példái, páratlan megjelenésükkel tanusítják, hogy mit jelent a szakma számára az, ha valami elsőrangú. A finalisták közé olyan tervezők munkái kerültek, akik nem elégszenek meg a konvenciókkal, akik elég merészek a határok áttöréséhez, új utak kereséséhez és megvalósításához. A jelöltek listája itt olvasható.
A november 14-ei gála helyszíne is idomul a díj pompájához, hiszen a New York-i Waldorf Astoriában lesz, ahol a 21 kategória győztese mellett a zsűri bejelenti az év belsőépítészét is.