Programok

II. Graphisoft Építészregatta

2009.02.20. 11:10

”Mert hajózni muszáj.”
A Magyar Építőművészek Szövetsége idén másodszor rendezi meg a Graphisoft Építészregattát május 15-17. között Balatonlellén.

A Magyar Építőművészek Szövetsége idén másodszor rendezi meg a Graphisoft Építészregattát május 15-17. között Balatonlellén. Az esemény megrendezésének célja a jó hangulatú verseny és egy európai szintű társasági esemény mellett a rendszerváltozás után atomjaira hullott építésztársadalom újra eggyé kovácsolása, közösségbe szervezése Budapesttől távol, a természethez közel.

 

 

A rendezvényt az előzőhöz hasonlóan kiegészítő programok teszik teljessé. A versenyek a tavaly a Yacht Magazin olvasói által az Év kikötőjének választott BL Yachtclub ad otthont. Az online nevezés már megkezdődött, regisztrálni lehet a www.epiteszregatta.hu honlapon.

Az első hagyományteremtő céllal megrendezett eseményen 30 hajó indult, a szervezők remélik, hogy idén külföldi résztvevőkkel kiegészülve az építészek növekvő létszámmal állandó és meghatározó szereplői lesznek a balatoni vitorlázásnak, a rendezvény pedig hamarosan az ügyvéd és bankár kupák társadalmi presztizsével fog vetekedni! Ehhez az építésztársadalom aktivitására és résztvételére van szükség!

Mert hajózni muszáj.