Közélet, hírek

Két díj a Brick Visualnak az A+ Awardon

2018.08.01. 09:00

Az Architizer magazin A+ Awardján a magyar építészeti látványtervező stúdió nem csupán a közönségszavazást, de a zsűri díját is megnyerte Rendering and Modelling kategóriában.

 

A Brick Visual csapatát nemrégiben két neves nemzetközi díjra is jelölték, melyek közül egyet már magáénak is tudhat a budapesti iroda. Az Architizer magazin A+ Award Rendering and Modelling kategóriájában kizárólag a látványtervek minőségét, kifejezésmódját értékelte a nemzetközi zsűri. A Brick Visual a Favre & Guth építésziroda Champ du Chateau nevű genfi konceptjével indult és nyert a versenyen.

Ugyan ennek a projektnek az animációjával jelölték a céget a 3D Awardsra, amelynek a díjátadója augusztus végén lesz a látványtervező szakma legnagyobb konferenciáján, a D2-őn, Bécsben.

 

A Brick Visual hat éve működik Budapesten és olyan nemzetközi építészeti irodáknak készít látványterveket, mint a BIG, a Snohetta vagy a Gensler. A lassan 70 főt foglalkoztató cég a fotorealisztikus képeken túl animációkkal és immár VR, AR és mixed reality projektekkel is segít az építészeket terveik kommunikációjában.

Brick Visual