Közélet, hírek

Megnyílt a tizenegyedik OBI áruház Kaposváron

2000.10.04. 22:00

A ház- és lakásépítési, átépítési, lakás felszerelési, barkácsolási és lakberendezési igényeket kielégítő áruház alapterülete közel 9000 m2.

Az OBI Magyarország Kft. megnyitotta tizenegyedik hazai OBI áruházát. A közel 9000 négyzetméteres területtel rendelkező, vevőit a legmagasabb színvonalon kiszolgáló áruház a somogyi megyeszékhely új kiskereskedelmi létesítménye. Az áruház a nyitástól 80 helyi lakosnak nyújt munkalehetőséget.

"Büszkék vagyunk rá, hogy most nyíló áruházunkkal hozzájárulhatunk Dél-Dunántúl lakosságának az eddigieknél magasabb szintű kiszolgálásához. Meggyőződésünk, hogy hozzájárulhatunk a térség további fejlődéséhez." - mondta Dr. Somoskövi Gábor, az új áruház vezetője.

A városban és vonzáskörében az áruház elsőként elégít ki ház- és lakásépítési, átépítési, lakás felszerelési, barkácsolási és lakberendezési igényeket magas színvonalon, 54.000 áruféleségből álló termékválasztékával. Kéthetenként változó összetételű akciói valószínűleg népszerűek lesznek a helybéliek számára. Csakúgy, mint az OBI többi áruházában, itt is különös hangsúlyt kapott a kertészet, melynek területe a beltéri-, kültéri- és üvegházi részekkel együtt csaknem 3000 négyzetméter.

A termékválasztékban hangsúlyos szerepet kapnak az építő- és faanyagok (méretre vágással), vasáruk, csempék, belső dekorációs anyagok, festékek, háztartási cikkek, szaniter áru és komplett fürdőszoba berendezések, szerszámok és szerszámgépek, autó- és kerékpár felszerelés, elektromos cikkek, farmerbolt, kertészet.

Az áruház legtöbb termékére érvényes a környezetbarát megoldás. Az OBI az alap termékkínálaton túl olyan termékeket is bemutat és forgalmaz, amelyek méregtől mentes, újra hasznosítható, környezetbarát anyagokból készültek. Különösen érvényes ez a festékekre és lakkokra. Fából készült termékek esetén az OBI kizárólag erdőgazdasági telepítésből származó fát értékesít, és teljes mértékben lemond a trópusi fák használatáról

 

 

OBI Áruház Kaposvár
7400 Kaposvár
Kaposváry György utca 2.

Belső eladótér 5.278 nm
Kert üvegház 1.179 nm
Kert fedett 580 nm
Kert szabadterület 1.005 nm
Egyéb helyiségek 489 nm
Össz.alapterület 8.531 nm
Fő profil: építkezés, felújítás, lakáskultúra, kert, barkácsolás
Szortiment: 54.000 féle termék
Állandó bemutatók: konyha, fürdőszoba, kisbútor, építőelemek, kert, kemping, képkeret shop
Szolgáltatások: Házhoz szállítás kedvező áron, árucsere - gond nélkül, ingyenes parkolás, faáru méretre vágás, festékkeverés, függönyvarrás, szőnyegszegés, fizetés bankkártyával, hitelügyintézés, bankjegykiadó automata