Pályázatok/Magyar

MÉK és a MÉSZ Diplomadíj pályázat 2012-2013

2013.06.19. 08:37

A MÉK és a MÉSZ Diplomadíj pályázatot hirdet egyetemi, 10 féléves osztatlan képzésben részt vett és diplomázott, vagy bázis+mesterképzésben részesült és diplomázott, 2012 második és 2013 első félévében végzett okl. építészmérnökök és építésztervező művészek számára. 

Pályázni a diplomaterv építész munkarészének A3 méretre kicsinyített változatának beadásával (maximum 6 db lap) lehet.

A pályázat beadásának helye: Építészek Háza (1088 Budapest, Ötpacsirta u 2.), időpontja: 2013. szeptember 2-5. között 10.00-15.00 óráig.

A pályázat nem titkos. A terveken a névaláírást fenn kell tartani. A Diplomadíj pályázaton épületterv, műemlék-rekonstrukció és terület- és településrendezés tárgyú diplomamunka nyújtható be. (A belsőépítész, valamint a kert-tájépítész diplomamunkák diplomadíj pályázatát külön hirdették meg, ezen a helyen  is közzétesszük, de más eljárásban értékeljük.)

A diplomaterveket szakmagyakorló építészekből álló bíráló bizottság fogja értékelni. Megfelelő számú és színvonalú pályázat beérkezése esetén a zsűri maximum 7 db díjat ítél oda. Ezek közül várhatóan egy-egy díjjal a műemléki, illetve az urbanista irányultságú pályázatot fogjuk jutalmazni.

Eredményhirdetés az Építészek Világnapján, 2013. október 7-én várható.
Akkor közös kiállításon bemutatjuk az építész, a belsőépítész, a kert- és tájépítész valamint a településtervező díjazottak terveit.

A diplomadíjjal kapcsolatban esetlegesen felmerült további kérdést kizárólag
e-mailen, az urban.judit@mek.hu címre lehet küldeni.