Közélet, hírek

Nemzetközi színtéren mutatkozott be az Archikon Wellness Pavilonja

2023.07.05. 16:44

A nemzetközi építészeti sajtóban mutatkozott be az Archikon által tervezett kehidakustányi Wellness Pavilon, néhány napja az Afasia oldalán tanulmányozható egy beszámoló a projektről.

A festői vidéken „nyugodt oázisként" álló Wellness Pavilon tökéletesen illeszkedik a tájba – hangsúlyozza az Afasia. „A dizájn a helyszín által inspirált anyagok és formák használatával teremt kapcsolatot az épített belső és a külső között" – olvasható az oldalon.

A pavilonban a vendégek élményfürdőben, szaunában és elkülönített masszázshelyiségekben lazíthatnak, a vendéglátóhelyhez beltéri és kültéri pihenősarkot is kialakítottak, ahonnan gyönyörködni lehet a környezetben. A nyári szezonban a tágas, 30-40 fő befogadására alkalmas szabadtéri rész hangulatos helyszínt biztosít a különböző szabadtéri tevékenységekhez, a kültéri úszómedence tovább fokozza az élményt.

A Zala Springs Golf Resort spa és wellness részlegeként funkcionáló, 2021-ben befejezett épületet hamarosan az Építészfórumon is részletesen bemutatjuk.