Design/Belsőépítészet

Portfólióbővítésbe kezd a Hansgrohe

2022.08.11. 13:12

Az immáron több mint 120 éves hagyományokra épülő német cég nem ragad le a múltban. Sőt. A folyamatos fejlődés és megújulás bizonyítékaként tovább bővítik eddigi termékpalettájukat, elsőként a RainDrain nevet viselő akadálymentes zuhanyfolyókával.

Egyszerű beszerelés
A padlósíkba süllyesztett folyóka mind technikailag, mind megjelenésben teljesíti a maximum elvárásokat. egyetlen univerzális alapkészlettel mindhárom, jelenleg elérhető formai kivitel telepíthető, függetlenül az adott beépítési helyzettől.Ez azt jelenti, hogy legyen szó újépítésű ingatlanról vagy fürdőszoba felújításról, a RainDrain zuhanyfolyóka probléma nélkül beszerelhető.

Hibátlan illeszkedés minden stílushoz
Jelenleg három eltérő dizájn közül válogthat az, aki tökéletes eszétikumra vágyik a fürdőszobában is: Match, Flex és Rock

RainDrain Match - A süllyeztett dizájnburkolat alatti nemesacél folyókába vezeti el a vizet. Hat féle hosszúságban kapható, és ízlés szerinti pozícióba telepíthető, például közvetlenül a falhoz vagy a zuhanyzó közepére.

RainDrain Flex - Integrált süllyesztése a folyóka közepén található résen át vezeti el a vizet. Ennek a formai kivitelnek a különlegessége, hogy a beépítés helyszínén a szükséges méretre vágható. Beépítési pozíciója szintén szabadon választható: érhet közvetlenül a faltól falig, vagy „állhat“ szabadon is.

RainDrain Rock - Csempézhető, egyénileg burkolható kivitel, amelynek köszönhetően szinte teljesen észrevétlenül tud belesimulni a zuhanyzó, illetve a fürdőszoba környezetébe anélkül, hogy megtörné az egységet.

A hansgrohe figyelt arra is, hogy ezek az új termékek könnyedén illeszkedjenek csaptelepeik és zuhanyrendszereik tagjaihoz, azaz a különféle termékek robléma nélkül kombinálhatóak legyenek egymással. Ennek érdekében a Match hat féle, míg a Flex típusú folyóka hét féle FinishPlus árnyalatban érhető el! Ennek köszönhetően mindenki kompromisszumok nélkül, kizárólag saját ízlésére, stílusára hagyatkozva tervezheti meg álmai fürdőszobáját!