Pályázatok/Magyar

Projekttoborzó

2021.02.12. 10:54

A Nagyapám Háza gyakorlati képzésekért felelős szervező csapat olyan projektek jelentkezését várja ahol természetes építőanyagokhoz kapcsolódó, környezetbarát építési tevékenység valósul meg.

A felhívás célja, hogy a szervezők több éves tapasztalatainak, műszaki rálátásának és kapcsolatainak rendelkezésre bocsátása által egyre  több eredményes, környezetet és közösséget éltető projekt valósulhasson meg (környezetbarát építés és épített érték megóvás). A Nagyapám Háza fontosnak tartja a környezetbarát építési módok népszerűsítését, a lokális közösségek erősítését, illetve új, potenciális szakemberek bevonzását erre az építőipari területre. Eddigi tapasztalataik szerint ezek a pontszerű események, képzések eredményesen segítik ezeket a folyamatokat.

A projekteknek az alábbi feltételeket kell teljesítenie:

- természetes építőanyagokhoz kapcsolódó, környezetbarát építési tevékenység valósul meg,
- vagy ilyet megvalósulását segíti elő
- eredménye maradandó, hasznos, példaértékű
- a tevékenységhez képzés kapcsolható (tudásátadás) - nyílt jelentkezési lehetőséggel
- önálló szervezője (gazdája) van, aki a projekt megszervezését legalább részben elvállalja
- nem bevételszerzésre irányul

A Nagyapám háza vállalja, hogy a projektek életképességének vizsgálatát és annak növelését, a reális projektkeret és program meghatározását, megvalósítás ütemezésének kialakítását. Ezenkívül a biztosít szakmai kapcsolatokat, ajánlásokat, szakmai véleményezést, hirdetési felületet.  Azonban nem vállalja a teljeskörű projektszervezést, a helyszíni projektvezetést és az anyagi támogatást.

A részletes leírás és a jelentkezés az alábbi linken elérhető.