Közélet, hírek

SZAVAZÁS - a Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíjáért

2018.10.09. 15:17

Töltsön időt jó tervek és házak nézegetésével, válassza ki kedvenceit és segítsen nekik nyerni, szavazzon! A hét legtöbb szavazatot elért projekt kerül a Művészetek Palotájában 2018. november 8-án 17:00 órától megrendezett élő közönségszavazás döntőjébe! Jöjjön el a rendezvényre, de előtte nézze végig és értékelje 1 és 10 pont között az összes épületet és tervet. 

A szavazást 2018. október 14-én, vasárnap éjfélkor zárjuk le, addig kérjük terjesszék, osszák meg, akivel csak lehet, hogy minél többen lássák, idén milyen sok érdekes alkotással lettünk gazdagabbak!

76 épület, meglepő megoldások, változatos és érdekes projektek. Na de melyik legyen az, amelyik elviszi a Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíját ÉPÜLET kategóriában? Nem könnyű a választás, nézze végig a projekteket, s miközben gyönyörködik a magyar építészet idei termésében, 1 és 10 pont között értékelje őket.

Itt szavazzon az ÉPÜLETEKRE!


Ahogy az épületekről, úgy a tervekről is elmondhatjuk, hogy egyedi, izgalmas ötletekkel, kérdésekkel és arra adott válaszokkal álltak elő az építészek. Hogy milyen figyelemfelkeltő témák foglalkoztatták idén a tervezőket, nézze meg Ön is, miközben átlapozza a 69 tervet, majd döntse el Ön, hogy melyik nyerje el a Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíját TERV kategóriában.

Itt szavazzon a TERVEKRE!