építészet : környezet : innováció

Radványi Gábor [5]

Újabb díjat kapott a Corvin Sétány

A Corvin Sétány Európa egyik legkiemelkedőbb városmegújítási projektjeként újabb nemzetközi jelentőségű szakmai díjat nyert el: az Urban Land Institute 2014 Global Awards for Excellence díját vehette át a fejlesztő Futureal.

Hogyan alakítsuk át városainkat?

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete, a HuGBC (Hungary Green Building Council) április 24-25-én rendezi meg a „Város a fenntarthatóság felé“ című nemzetközi építészeti, urbanisztikai konferenciáját neves hazai és külföldi szakemberek részvételével.

Fejlesztés terhe mellett…

Minden éremnek (legalább) két oldala van. Bár a cél ugyanaz kellene, hogy legyen, egy beruházás szereplőinek érdekei, felfogása, szándékai sokszor ütköznek. A város- és településfejlesztés, építészeti tervezés, kivitelezés ingatlanfejlesztői szempontjaira Radványi...

Corvin Sétány Projekt – Köszönet a Tervezőknek!

A Corvin Sétány Projekt az elmúlt hetekben több rangos szakmai elismerést kapott. Mindezt a sikert a Futureal Csoport szeretné megosztani azokkal, akik odaadó munkája nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Radványi Gábornak, a Futureal Csoport főépítészének köszönő sorai.