építészet : környezet : innováció

reddot díj 2009

Faraway fürdőszoba kollekció, Zucchetti-Kos által készített DVD-je elnyerte a világ egyik legjelentősebb design díját kommunikáció kategóriában: a reddot-ot.Ebben az évben a 18 tagból álló nemzetközi szakértő zsűri döntése alapján 6112 pályázóból – 42 ország prominens képviselői közül – innovatív kommunikációs kampányával a Faraway nyerte el az elismerést.A díjnyertes munkákat Németországban, az esseni múzeumban 2009. december 10. és 2010. január 10. között  tekintheti meg a nagyközönség.

Faraway fürdőszoba kollekció, Zucchetti-Kos által készített DVD-je elnyerte a világ egyik legjelentősebb design díját kommunikáció kategóriában: a reddot-ot.

Ebben az évben a 18 tagból álló nemzetközi szakértő zsűri döntése alapján 6112 pályázóból – 42 ország prominens képviselői közül – innovatív kommunikációs kampányával a Faraway nyerte el az elismerést.

A díjnyertes munkákat Németországban, az esseni múzeumban 2009. december 10. és 2010. január 10. között  tekintheti meg a nagyközönség.

A Faraway kollekcióról készült videó, rövidfilm és werkfilm megtekinthető az alábbi weboldalakon: www.zucchettidesign.com, www.kositalia.com.

 

 

 

A Faraway a Zucchetti-Kos első közös szériája, mellyel egy fürdőszoba kompletten berendezhető. Egy kollekció 140 elemmel; csaptelepekkel, mosdókkal, káddal, medencével, fürdőszobai bútorral és kiegészítőkkel.
A Fara way-n közel négy évig dolgoztak, létrehozásával egy álom valósult meg, amely jelentős állomás a Zucchetti-Kos közös életében.

A kollekciót a Multi-award díjas tervező pár, Ludovica+Roberto Palomba alkották meg.

 innováció  -  nomádizmus  -  szépség

Ezek a szavak inspirálták őket, amikor a Faraway kollekciót tervezték. Sőt, Roberto a werkfilmben elárulja nekünk, hogy nem hisz a divatban és a trendben, az egyetlen dolog, ami ösztönzi őt, az a szépség.

A designer házaspár régóta együttműködik a ZUCCHETTI-vel és a KOS-sal, ők tervezték a Soft, Pan, és lab03 termékeket is.

A kollekció design katalógusa letölthető innen. A kampány sokszínűségét bizonyítja a Faraway-ről készült magazin, ahol a termékfotókon túl számos plusz információt megtalálhatunk a tervezési és gyártási folyamatokról.

vélemény írásához jelentkezzen be »