Közélet, hírek

Szkordilisz Flóra lett a MUTK új ügyvezetője!

1/2

Szkordilisz Flóra

Szkordilisz Flóra
Magyar Urbanisztikai Tudásközpont
Szkordilisz Flóra
Magyar Urbanisztikai Tudásközpont
1/2

Szkordilisz Flóra

Szkordilisz Flóra lett a MUTK új ügyvezetője!
Közélet, hírek

Szkordilisz Flóra lett a MUTK új ügyvezetője!

2016.12.16. 14:19

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Budapest

Építészek, alkotók:
Szkordilisz Flóra

Szkordilisz Flóra, a MUTK eddigi projekt koordinátora rendkívül innovatív jövőképpel pályázta és nyerte meg a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont ügyvezetői posztját.

"A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont ügyvezető igazgatói posztját abból a megfontolásból pályáztam meg, mert az urbanisztika nemcsak szakmám, de választott hivatásom is. Szeretek a MUTK csapatában dolgozni, és szeretem azt a munkát is, amit bő egy éve itt ellátok. Az ügyvezető igazgatói poszt megpályázásában három cél motivált. Elsősorban rendkívül fontosnak tartom, hogy legyen a magyar urbanisztikai szcénának egy olyan non-profit, a Magyar Urbanisztikai Társasággal szakmailag együttműködő innovációs központja, amelynek küldetése a hazai önkormányzatok támogatása, a legfrissebb kutatási eredmények hétköznapi várostervezői gyakorlatba ültetése. Másodsorban kiemelt célom egy olyan, nemzetközileg is elismert szervezet fejlesztése, amely elsősorban projektek útján alkalmazott kutatást és kísérleti fejlesztést végez az urbanisztika legújabb területein és határterületein. Harmadsorban pedig célom a jelenlegi, MUTK-ban dolgozó kiváló felépítésű és rendkívül kreatív munkaközösség megőrzése, fejlesztése, mert meggyőződésem, hogy a siker kulcsa egy jó csapat.


Magyar Urbanisztikai Tudásközpont
2/2
Magyar Urbanisztikai TudásközpontHa a MUTK-ra gondolok, szeretek álmodozni. Egy olyan prosperáló céget látok magam előtt, amely kutató és innovációs cégként nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is képviseli azt a kreatív, multidiszciplináris gondolkodást, amit a fenntartható várostervezés megkövetel. Úgy gondolom, hogy a MUTK-nak minden adottsága – kreatív, összetartó, a szakma iránt elhivatott munkatársai, támogatói és egyre bővülő megrendelői köre – megvan ahhoz, hogy sikerre vigye ezt a vállalkozást, és ügyvezetőként azt tűzöm célul, hogy a meglévő értékek megőrzése mellett új értékeket teremtsünk.

A MUTK-ban megtapasztaltam, hogy milyen inspiráló élmény kreatív emberekkel együtt dolgozni. Tudom, hogy hatalmas jelentősége van annak, hogy az ember milyen munkakörnyezetben, milyen kollégákkal dolgozik együtt és arról is meg vagyok győződve, hogy a közös akarat és a közös erő tényleg képessé tesz az álmok megvalósítására." (Szkordilisz Flóra)

 

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk