építészet : környezet : innováció

technológia [150]

Megújult a MandaDB

Megújult a Magyar Nemzeti Digitális Archívum (MaNDA) központi adatbázisa. A fejlesztés fő célkitűzése az volt, hogy a digitalizált kulturális értékek korszerű megőrzésén túl az adatbázis kiszolgálja a mai felhasználói igényeket.

Agrárpályázatok és építési célú beruházások

Az építési célú beruházások elengedhetetlenek az állattartó gazdaságok fejlődéséhez, sikeréhez. A Swedsteel-Metecno által kínált acél anyagú, könnyűszerkezetes csarnokrendszer kiváló megoldás mindazoknak az építkezőknek, akik pályázati forrásból vagy éppen...

"Rendszeresen szondázzuk az igényeket" - Creaton

Az idei Construmán ismét hatalmas standdal vonult fel a tetőmegoldások piacán vezető márka, a CREATON, illetve testvérmárkái, az Eternit és az EQUITONE, ahol Galovszky Ferenc alkalmazástechnikus árult el részleteket az aktualitásokról. Varga Csilla írása. 

Itt az e-napló mobil alkalmazás

Május 16-tól nem kell többet laptoppal közlekedni az építkezésre, ha az elektronikus építésügyi naplónkat szeretnénk frissíteni. A Lechner Tudásközpontnak köszönhetően az e-naplót ezentúl mobiltelefonos applikáció segítségével is vezethetjük. Horváth Réka Lilla írása.