építészet : környezet : innováció

Yuno - a nemzetközi design díjas, új generációs rakásolható asztal

megvásárolható: Eon Projekt&Design Kft.
A többfunkciós termekben alapvető követelmény, hogy az asztalok és a székek elhelyezése, mozgatása egyszerű és gyors legyen. A yuno rakásolható asztal pontosan ezekbe a terekbe készült. Az asztalrendszer kiváló minőségű megformálásának köszönhetően számos alkalmazási lehetőséget nyújt igényes szemináriumi termek, tárgyalók és kreatív terek berendezéséhez.

A yuno a rakásolható asztalok teljesen új generációját képviseli. Egyesíti az összecsukható asztal előnyeit és kiküszöböli annak hátrányait. Az összecsukás kimarad, ami az asztalok összeállításakor és szétbontásakor jelentős időmegtakarítást eredményez. A konstrukció lehetővé teszi, hogy sok asztalt tudjunk egymásba rakni és helytakarékosan tárolni.

Wiesner-Hager yuno

Tekintse meg videónkat:

http://www.wiesner-hager.com/en/about-us/videothek/yuno-the-smart-alternative-to-the-folding-table-137/

Az innovatív, könnyűszerkezetes asztallap egyszerű használatot biztosít
A yuno rakásolható asztal fő jellemzője, hogy egyetlen személy is képes mozgatni. A könnyű használatot az asztallábak talpaiba beépített kis görgők biztosítják. Az asztalokat ennek köszönhetően nem szükséges A pontból B-be cipelni, hanem egyszerűen, kényelmesen az egyik oldalánál megfogva a szállítókocsitól a rendeltetési helyére tolhatjuk. A yunohoz tervezett szállítókocsival akár egyetlen személy is képes az asztalokat rakásolni és az épületen belül szállítani.

Wiesner-Hager yuno

Az asztal filigrán, stabil és nagyon könnyű. Annak érdekében, hogy ezeknek a tulajdonságoknak megfeleljen, könnyűszerkezetes asztallapra volt szükség: ez a Lightweight Solutions „Lisocore“ lapja. A könnyűszerkezetes megoldásnak köszönhetően rendkívül vékony - mindössze 19 mm vastagságú – ugyanakkor nagy méretű, önhordó asztallapok alakíthatók ki. A yuno asztalok széles méretválasztékban kaphatók, azok mérete100x60 cm-től 200x80 cm-ig terjed. Nagy stabilitásának köszönhetően a Lisocore lap nehezebben vetemedik el, mint a faforgácslap.

Wiesner-Hager yuno

Két nemzetközi design díj a yunonak

A termékdesign a Wiesner-Hager számára az első osztályú megformálást és az innovatív termékfunkció kombinációját jelenti. A yuno 2017-ben Reddot és European Product Design of the Year Award díjat nyert - utóbbi Európa leginnovatívabb design termékeit ismeri el, amelyek praktikus használatukkal megkönnyítik a mindennapi életet és iránymutatóak a designer szakma számára. Az iroda berendezés és bútorozás kategóriában 2017-ben a yuno ezüst díjat kapott.

Wiesner-Hager yuno