építészet : környezet : innováció

Urbitális Majális 2012

határidő: 2012. február 23. CET 00:59
2012-ben ismét lesz Budapesten Urbitális Majális, mely tartalmas kulturális és szakmai rendezvényekkel várja május 1 és 31 között az érdeklődőket.

Az események idén is egy központi gondolat köré szerveződnek: Budapest jövőjének meghatározó hajtóereje, a kultúra, a kreativitás és innováció. Az idei évben tehát a kreativitásé, a kultúráé és a design-né a főszerep, ezért az Urbitális Majális célja és témája a kreatív és kulturális gazdaság fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

 

 

Ugyan a kreatív ipar által előállított „termékek” export értéke jelenleg még alacsonynak mondható, presztízs értéke, ország- és város imázs építő ereje megkérdőjelezhetetlen. Így kiváló eszköz Magyarország egyediségének, ezerarcúságának, az itt élők európaiságának bemutatása. Szeretnénk, ha megnyílna a résztvevők számára a város sokféle kultúrája, etnikuma, az ezernyi egyedi szellemiség és kreatív érték, ami egész Európát jellemzi, Budapestet pedig egy egészen különleges módon.

Az Urbitális Majális tehát e gondolatok mentén egy ernyőmarketing alá terelve kívánja 2012-ben megmutatni a főváros sokszínű programkínálatát, melyhez csatlakozó partnerek, programgazdák jelentkezését várjuk!

Kik csatlakozhatnak? - Kreatív ötletgazdák, városhasználók, civil szervezetek!


Mindenkit várunk, aki hajlandó azért tenni, hogy Budapest egy eleven, izgalmas város legyen. Jelentkezni lehet bármilyen, a városi kultúrát, környezetet, épületeket, köztereket érintő, kreativitást kifejező, már meglévő, vagy vadonatúj programmal, mely 2012. május 1. és 31 között Budapesten vagy agglomerációs térségében valósul meg és valamilyen módon kapcsolódik a meghirdetett központi témához (Budapest a design és kreativitás városa). A jelentkezés és a csatlakozás természetesen idén is ingyenes, és jelentős előnyökkel jár az egyes szervezők számára elsősorban kommunikációs téren.

A jelentkezés módja

Az Urbitális Majális 2012 jelentkezési lapja a csatolmányban. Kérjük e-mailen küldjék vissza az urbitalis2012[kukac]gmail.com címre, két, a programhoz tartozó fénykép csatolásával. A jelentkezési lap letölthető a www.urbitalis.hu oldalról is. A jelentkezés és a csatlakozás ingyenes.

Mit adunk mi?

A májusi rendezvényünkhöz jelentős média-megjelenést és reklámfelületet biztosítunk. A tavalyi Urbitális Majális programjaival összesen több mint 150 sajtóorgánumban szerepeltünk; országos tévékben, rádiókban, online és nyomtatott újságokban valamint kisebb, de jelentős helyi médiumokban.

A programfüzetet, melyben minden csatlakozó program helyet kap, 15.000 példányban jelentetjük meg. Az elmúlt négy évben több mint 150.000 látogatója volt a Majálisnak!

Jelentkezési határidő

A jelentkezési lap benyújtásának határideje: 2012. február 22.

Jelentkezzen és vigye el a legjobb programnak járó fődíjat is!

Nemcsak népszerűsítjük programját, de versenyt is hirdetünk a csatlakozók között. Keressük a város legjobb és legkreatívabb programját!

A legjobb városi program megkapja fődíjunkat, melyet az Urbitális Majális záró rendezvényén adunk át. Szavazni a Facebookon lehet majd, ahol a legtöbb szavazatot, azaz a legtöbb rajongó által kedvelt programot fogjuk jutalmazni! Érdemes tehát jelentkezni és mielőbb lájkolni az URBITÁLIST a facebookon, és minél több ismerőstől kérni ugyanezt, hogy annál nagyobb esélye legyen, hogy a közönségszavazást az Ön programja nyerje!

Várjuk jelentkezését, kérdéseit!

az Urbitális Majális szervező csapata (Urbanissimus Egyesület)

vélemény írásához jelentkezzen be »