építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

WérGidA háborúja - ám legyen

Ódor Tamás: Szemelvény WérGidA "kultúrblogjából""2008. november 30.

Szemelvény WérGidA "kultúrblogjából"

"2008. november 30.

Never wrestle with a pig, you get dirty, and besides the pig likes it

A címet talán nem szükséges lefordítani: egyébként a judapest.org komment-policy-je. Ezentúl itt is ez lesz mérvadó. Az eddigi automatikus véleményezés kis időcsúszással, előzetes moderálás után lesz lehetséges. Időleges korlátozásról van szó egy olyan hang miatt, ami itt eddig nem volt és bízom benne, a jövőben sem lesz."

Akkor most lássuk WérGidA moderálási értékrendjét:

2008. december 1.

http://wergida.blogspot.com/2008/12/kavics-mlybl-i.html

"az ótvartamásokkal meg ne foglalkozz, igazából mindegy, hogy kimoderálod őket vagy nem...

lymphater"

WérGidA magas erkölcsi mércére állított cenzúrájának szűrőjén ez a kedves becézgetés - mily "meglepő" - átjutott, sőt, a blogjába eme nemes hozzászólással megérkezett az általa hőn áhított hang. A hozzászólást a kíbertér bátor anonym hőse, lymphater jegyzi. Nyilván, csupán véletlen egybeesés e gyakori usernévnek az építészfórum.hu-n történő szereplése. Akárcsak az, hogy e fórum lymphater-je is különös késztetést érzett arra, hogy szóba hozza az Ódor Tamás nevet. (Tudom, ki vagy. A TTI-s  - egykori Típustervező Intézet - ócska múltaddal nyilván nincs mit büszkélkedned. Nehéz lelkiismereti teher lehet a XX. század szemetének tervezésében való közreműködésed, ezért iszol, mint a gödény. A családod ignorál, itt kompenzálsz névtelenül, némi pszeudo-őszinteséggel: lumpfater. Mindenesetre ne gyere velem szembe az utcán...)

http://epiteszforum.hu/user/5247 

Mindössze annyit fűznék ehhez hozzá: eszem ágában sem volt WérGidA blogjához hozzászólni, ezek után fel sem foghatom, hogy mi okkal készült fel WérGidA ezzel a megelőző csapással arra, hogy kimoderáljon. Nem adom meg neki ezt az esélyt.

A disznóival pedig jó együttröfögést kívánok neki innen a tisztes távolból. A képek tanúsága szerint szemmel láthatóan otthon érzik magukat az ő blogjában.

Ódor Tamás

22 vélemény | vélemény írásához jelentkezzen be »