építészet : környezet : innováció

Young Balkan Designers 2011 – pályázati felhívás

határidő: 2010. december 20. CET 01:00
A MIKSER pályázata bútor, világítási és lakberendezési kiegészítők tervezésére. A pályázat benyújtási határideje 2010. november 15-től 2010. december 20-ig tart.

YOUNG BALKAN DESIGNERS 2011

Általános feltételek: A versenyben 35 évesnél fiatalabb magánszemélyek vehetnek részt. A verseny nyitott és nyilvános.

A projekt leírása: Bútor, világítási és lakberendezési kiegészítők tervezése, eredeti újraértelmezései úgy, hogy azok megoldást nyújtsanak, a mindennapi használat kérdéseire. A termékeket az alábbi kritériumok alapján értékelik: az ergonómia és az innovatív funkciók kiszolgálása úgy, hogy javítsák a termékek minőségét, ésszerű előállítási költségek és környezetbarát gyártási folyamatok igénybevételével. A termékek nem lehetnek korábban legyártott munkák, vagy olyanok, melyek már korábban, más versenyeken megjelentek.

A regisztráció és a projekt beadványok:

A pályázók regisztrálhatnak, és a projekt beadványokat benyújthatják a Young Balkan Designers pályázatra online formában a www.mikser.rs címen, 2010. november 15-től 2010. december 20-ig.

A beadványoknak tartalmaznia kell a következőket, ezek nélkül a projekt regisztráció nem lesz elfogadva:

Információk a szerző(k)ről :

  • Keresztnév / Vezetéknév / Születési idő / város, ország /
  • E-mail cím / telefonszám / weboldal címe (amennyiben van)
  • CV (rövid, legfeljebb 500 szavas életrajz) angolul / 

Információk a projekt(ek)ről:

  • Projekt kategória (bútorok, világítás, stb)
  • A projekt címe
  • A projekt szöveges leírása angolul (max. 500 szóban)
  • Töltsön fel egy, lehetőleg (3D)-képet a projektről -aláírással- JPG, RGB, a kép felbontása 2000x2000pixel, a fájl mérete maximum 1 MB / kép.
  • További feltölthető képek, maximumális száma 4 (3D, tervek, vázlatok, fényképek, stb.), JPG, RGB, a kép felbontás 2000x2000 pixel, fájlmérete-maximum 1 MB / kép
  • Elektronikusan aláírt nyilatkozatot: "Abban az esetben, hogy az én projektem kerül kiválasztásra, megerősítem, hogy építek egy prototípust saját költségemen, és azt benyújtom / elküldöm a saját költségemen a Mikser székházáig 2011. március 20-ig, és engedélyezem a MIKSERnek a prototípus nyilvánosságra hozását, kiállításon való szerepeltetését március 2011. március -2012. márciusáig, a kiállítási turné alatt. “

Az összes benyújtott pályázati bejelentkézést, amely nem tartalmaz mindent, a fent említett információkból és dokumentumokból, nem vesszük figyelembe.

Projekt beadványokat küldhetik online formában 2010. november 15-től 2010. december 20-ig.

Határidők:

A verseny 2010. november 1-én indul, és 2010. december 20-ig tart.

A zsűri 30 napon belül a benyújtási határidő végétől kihirdeti az eredményeket .

Minden díjazott projekt tulajdonosa(i) el kell hogy készítse a munkája egy prototípusát és benyújtsa/elküldje a Mikser-nek 2011. március 20-ig.

MIKSER a beküldött projekt prototípusokat támogatni fogja, vállalja a promotálásukat / publikálásukat a nyilvánosság előtt, 2011. márciusától - 2012. márciusáig.

Díj:

A MIKSER egy évi intenzív promóciós tevékenysége és a prototípusok elvitele a Milan Furniture Fair 2011-re.

Költség:

Minden szervezési költség a Young Balkan Designers kiállítási turné időtartalma alatt, azaz egy évig - a prototípusoknak a Mikser-hez benyújtásától kezdve, 2011. március-től 2012. március végéig -, beleértve a prototípusok szállítását és a tárolását a kiállítások alatt és között, a szereplési díjak befizetése, a kiállítási stand felépítése, professzionális fotózás, promóciós anyagok (honlap, nyomtatott kiadvány, szórólap, stb, PR tevékenységek és az emberi erőforrások) a szerződés szerint csak a Mikser-re tartozik.

A prototípusok gyártási költsége és azoknak a Mikser belgrádi székhelyéig szállítása ill. 2012 márciusát követő visszaszállítása a kiválasztott tervezők saját költségén történik. 

Zsűri:

Konstantin Grcic, ipari formatervező, KGID – a zsűri elnöke
Jelena Matic, bútorgyártó – docens a Belgrádi Egyetemen
Maja Lalic, Építész – kreatív igazgató, Mikser

Záró rendelkezések:

Zsűri döntése végleges. Minden felmerülő követelés a szerzői / tervezési jogokra, illetve az esetleges plagizálás gyanújának felmerülése a projekttel kapcsolatosan a tervező felelősége lesz csakis őrá tartozik.

Abban az esetben, ha bármely követelmény vagy szabály nem kerül teljesítésre az itt leírtak alapján, a tervezőt és munkáját automatikusan kizárják a versenyből.

További kérdéseiket az alábbi címen várjuk: ybd[kukac]mikser.rs

vélemény írásához jelentkezzen be »