Állás

Állás/Kínál

DVM Group

2021.12.04. 09:54

Különleges belső tereket terveznél, szárnyalnak kreatív energiáid? Szívesen dolgozol csapatban? Mottód a profizmus, a kreativitás, és az innováció? Jelentkezz a DVM grouphoz belsőépítésznek! Dinamikusan növekvő vállalatunk tervezőcsapatába belsőépítész  munkatársat keresünk.  

A belsőépítészeinknek lehetősége van a DVM group prémium tervezési munkáiban részt venni, önálló gondolataival és kreatív ambíciójával értékes részévé válhat a fiatal és dinamikus tervező csapatnak. Te vagy a mi emberünk, ha kreatív vagy, tudsz konceptuálisan gondolkodni, kézzel rajzolni, van grafikai érzéked és szereted a pörgést. Téged keresünk, ha láttál már, vagy érdeklődsz az irodatervezés iránt, követed a humán-szociológiai trendeket és vizsgálod a fizikai környezet hatását az embereken. Te kellesz nekünk, ha igazi csapatjátékos vagy és agilisan lépsz fel a változásokban.
Mi vagyunk a Te céged, ha egy közel 50 fős, fiatal, dinamikus csapat részese szeretnél lenni. Ha profi eszközökön, profikkal terveznél, nagy nemzetközi cégeknek, mindezt egy 21.századi trendi irodában. Bennünket keresel, ha olyan közegben szeretnél dolgozni, ahol nemcsak épületeket terveznek, de gondolkodnak is az építészetről és annak hatásairól.


Amit kínálunk Neked:
•    az egyik legelismertebb építész - belsőépítész cég munkájába való bekapcsolódás lehetősége
•    magas színvonalú munkák, szakmai kihívások
•    önálló, kreatív és innovatív környezetben, a Promenade Gardens irodaházban, profi infrastruktúrával, remek munkatársakkal történő munkavégzés
•    gyors szakmai fejlődési lehetőség
•    a pozíciónak megfelelő anyagi juttatás

Szakmai kihívások: 
•    tervezői program alkotás
•    belsőépítészeti koncepciók összeállítása és prezentálása
•    kreatív tervezői feladatokban való részvétel spaceplanning fókusszal
•    kivitelezési folyamatok kísérése
•    kapcsolattartás ügyfeleinkkel

A mi jelöltünk vagy, ha:
•    kreatív vagy és jó problémamegoldó készséggel rendelkezel, tudsz konceptuálisan gondolkodni
•    felsőfokú építészmérnöki vagy belsőépítész végzettséget szereztél
•    2-3 év munkatapasztalatod van
•    az Archicad, Artlantis, Photoshop programokat magas szinten ismered
•    önálló építészeti és belsőépítészeti elképzeléseid vannak
•    angol nyelvtudásod aktív írásban és szóban
•    képes vagy szoros határidők mellett is profin és precízen dolgozni
•    határozott fellépéssel és meggyőző kommunikációs, prezentációs képességgel rendelkezel, hitelesen tudod képviselni munkádat és véleményedet mind a                  munkatársakkal, mind az ügyfelekkel való együttműködés során
•    tudsz és szeretsz csapatban dolgozni


A jelentkezéseket magyar nyelvű önéletrajzzal, valamint szakmai portfólióval a jobs@dvmgroup.com címre várjuk.


A DVM groupról
A DVM group – hazánk egyik legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja – 1995-ös megalapítása óta a magyar ingatlanszektor meghatározó szereplője. A portfólió elemei az építésztervezés, a projektmenedzsment, a környezetvédelmi szaktanácsadás, a generálkivitelezés és a kivitelezésmenedzsment. A DVM group 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás, amely közel 180 alkalmazottat foglalkoztat. 
www.dvmgroup.com 
https://www.facebook.com/DVMgroupHungary/   
https://www.linkedin.com/company/dvm-group/

   
GDPR megfelelőség:
Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod: http://www.dvmgroup.com/index.php?cID=526 
Kérjük, az e-mailbe írd be kifejezett hozzájárulásodat adataid kezeléséhez, enélkül pályázatodat nem tudjuk figyelembe venni, és adataidat törölnünk kell:

„Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a DVM groupba gazdasági társaság mint adatkezelő által meghirdetett álláspályázatra történő összefüggésben, a kiválasztási eljárásban való részvétel és ezzel kapcsolatos kapcsolattartás céljából az általam megadott személyes adataimat (és az önéletrajzban és / vagy motivációs levélben vagy egyéb dokumentumokban szereplő személyes adatokat, információkat, fényképemet) hozzájárulásom visszavonásáig, de maximum a jelentkezésem elküldésétől számított 6. hónap utolsó napjáig a DVM group gazdasági társaság mint adatkezelő a jelen toborzási adatkezelési tájékoztatóban szereplő feltételek szerint kezelje.”

Nézőpontok/Történet

KÁLI SZOBROK // Egy hely

2022.09.02. 14:53
00:04:59

Az Egy hely mai részében a Balaton-felvidékre látogatunk: Kővágóörs és Köveskál között áll a "Káli Stonehenge", vagyis Veszprémi Imre szobrászművész Emberi komédia című alkotása.

Az Egy hely mai részében a Balaton-felvidékre látogatunk: Kővágóörs és Köveskál között áll a "Káli Stonehenge", vagyis Veszprémi Imre szobrászművész Emberi komédia című alkotása.

Nézőpontok/Történet

LÖVŐHÁZ UTCA // Egy hely + Építészfórum

2022.09.02. 14:51
00:09:05

Bevásárlóközpont, piac, Ganz-székház, elemi iskola és persze lövőház. Az Egy hely mai részében Torma Tamás a budai Lövőház utcán kalauzolja végig a nézőket, bemutatva a ma élettel teli sétálóutcaként ismert városrész színes múltját és jelenét, a Széna tértől a Marczibányi téren át a Haris parkig.

Bevásárlóközpont, piac, Ganz-székház, elemi iskola és persze lövőház. Az Egy hely mai részében Torma Tamás a budai Lövőház utcán kalauzolja végig a nézőket, bemutatva a ma élettel teli sétálóutcaként ismert városrész színes múltját és jelenét, a Széna tértől a Marczibányi téren át a Haris parkig.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk