Állás

Állás/Kínál

DVM Group

2020.03.03. 11:50

Különleges belső tereket terveznél, szárnyalnak kreatív energiáid? Szívesen dolgozol csapatban? Mottód a profizmus, a kreativitás, és az innováció? Jelentkezz a DVM grouphoz belsőépítésznek! Dinamikusan növekvő vállalatunk tervezőcsapatába senior belsőépítész munkatársat keresünk.  

A belsőépítészeinknek lehetősége van a DVM group prémium tervezési munkáiban részt venni, önálló gondolataival és kreatív ambíciójával értékes részévé válhat a fiatal és dinamikus tervező csapatnak. Te vagy a mi emberünk, ha kreatív vagy, tudsz konceptuálisan gondolkodni, kézzel rajzolni, van grafikai érzéked és szereted a pörgést. Téged keresünk, ha láttál már, vagy érdeklődsz az irodatervezés iránt, követed a humán-szociológiai trendeket és vizsgálod a fizikai környezet hatását az embereken. Te kellesz nekünk, ha igazi csapatjátékos vagy és agilisan lépsz fel a változásokban.
Mi vagyunk a Te céged, ha egy közel 50 fős, fiatal, dinamikus csapat részese szeretnél lenni. Ha profi eszközökön, profikkal terveznél, nagy nemzetközi cégeknek, mindezt egy 21. századi trendi irodában. Bennünket keresel, ha olyan közegben szeretnél dolgozni, ahol nemcsak épületeket terveznek, de gondolkodnak is az építészetről és annak hatásairól.

 

Amit kínálunk Neked:

- az egyik legelismertebb építész - belsőépítész cég munkájába való bekapcsolódás lehetőségét,
- rengeteg érdekes projektet,
- önálló, kreatív és innovatív környezetben, profi infrastruktúrával, remek munkatársakkal történő  munkavégzést,
- gyors szakmai fejlődési lehetőséget,
- szakmai továbbképzési programokat,
- pozíciónak megfelelő anyagi juttatást.


Szakmai kihívások:

- tervezői program alkotás,
- belsőépítészeti koncepciók összeállítása és prezentálása,
- kivitelezési folyamatok kísérése,
- kapcsolattartás ügyfeleinkkel.


A mi jelöltünk vagy, ha:

- kreatív vagy és jó problémamegoldó készséggel rendelkezel, tudsz konceptuálisan gondolkodni,
- felsőfokú építészmérnöki vagy belsőépítész végzettséget szereztél,
- minimum 6-7 év munkatapasztalatod van,
- az Archicad, Artlantis, Photoshop programokat magas szinten ismered,
- önálló építészeti és belsőépítészeti elképzeléseid vannak,
- angol nyelvtudásod aktív írásban és szóban,
- képes vagy szoros határidők mellett is profin és precízen dolgozni,
- határozott fellépéssel és meggyőző kommunikációs, prezentációs képességgel rendelkezel, hitelesen tudod képviselni munkádat és véleményedet mind a munkatársakkal, mind az ügyfelekkel való együttműködés során,
- tudsz és szeretsz csapatban dolgozni.


A jelentkezéseket magyar és angol nyelvű önéletrajzzal, valamint szakmai portfólióval a jobs@dvmgroup.com címre várjuk.

 

A DVM groupról

A DVM group – hazánk egyik legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja – 1995-ös megalapítása óta a magyar ingatlanszektor meghatározó szereplője. A portfólió elemei az építésztervezés, a projektmenedzsment, a környezetvédelmi szaktanácsadás, a generálkivitelezés és a kivitelezésmenedzsment. A DVM group 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás, amely közel 180 alkalmazottat foglalkoztat.

www.dvmgroup.com

https://www.facebook.com/DVMgroupHungary/     

https://www.linkedin.com/company/dvm-group/

 

 

GDPR megfelelőség:

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod: http://www.dvmgroup.com/index.php?cID=526

Kérjük, az e-mailbe írd be kifejezett hozzájárulásodat adataid kezeléséhez, enélkül pályázatodat nem tudjuk figyelembe venni, és adataidat törölnünk kell:

„Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a DVM groupba tartozó gazdasági társaságok mint közös (társ) adatkezelők által meghirdetett álláspályázatra történő összefüggésben, a kiválasztási eljárásban való részvétel és ezzel kapcsolatos kapcsolattartás céljából az általam megadott személyes adataimat (és az önéletrajzban és / vagy motivációs levélben vagy egyéb dokumentumokban szereplő személyes adatokat, információkat, fényképemet) hozzájárulásom visszavonásáig, de maximum a jelentkezésem elküldésétől számított 6. hónap utolsó napjáig a DVM groupba tartozó gazdasági társaságok mint közös (társ)adatkezelők a jelen toborzási adatkezelési tájékoztatóban szereplő feltételek szerint kezeljék.”

 

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk