Helyek

It(t)élünk / utópikus rádióadás 2028-ból

2003.05.13. 13:15

Cikkinfó

Letölthető dokumentumok:

Benedek Katalin, Gábor-Szabó Zsuzsanna, Maczkó Katalin írása a Lakáspolitika és városrehablilitáció pályázat második helyezettje

Városrehabilitációs programok megvalósítása
JELIGE: It(t)élünk
utópikus rádióadás 2028-ból

Az írás - a korábban már az Építészfórumon is közölt - Lakáspolitika és városrehablilitáció pályázat második helyezettje.

Készítették:
Benedek Katalin, Gábor-Szabó Zsuzsanna, Maczkó Katalin

"EUfória Rádió, Budapest
2028. április 4. 18 óra 5 perc
Kedves Hallgatóink! It(t)élünk c. magazinműsorunkkal folytatjuk adásunkat, melyben kerekasztal-beszélgetést hallhatnak az elmúlt 25 év városrehabilitációs programjainak megvalósulásáról.

>>>
Jó napot kívánok! Önök az It(t)élünk c. magazinműsorunk különkiadását hallják. A mikrofonnál a főszerkesztő: Nagy Emese.

"Lakható otthon, lakható város, lakható környezet." Ez volt a mottója a 2003. májusában elindított adásunknak. Szerkesztőségünk tagjai azóta kísérik figyelemmel az épített környezetünkben bekövetkező változásokat, s amint azt tapasztalhatták, mindig örömmel adtunk hírt az emberibb környezet kialakítását célzó köz- és magánkezdeményezésekről, s tesszük ezt továbbra is.

Negyedszázaddal ezelőtt május 5-én indult útjára országszerte az "Itt vagy otthon" rendezvénysorozat. Az ideit a szervezők szinte teljes egészében a 25 éve indított Élet-Tér Program értékelésének szentelik. Meghívott szakértők számolnak be a városrehabilitációs programok megvalósulásának sikerességéről, mérlegre téve azt a hosszú folyamatot, melynek során hazánk lakásállományának tekintélyes részét szervezetten felújították."

A teljes írás *.pdf formátumban olvasható.

Az írás a Lakáspolitika és városrehablilitáció pályázat utóbbi kategóriájának második helyezettje.
A Városrehabilitáció kategória első helyezettje: Török Tamás: Az élet városa, a személyes város

A Lakáspolitika kategória első helyezettje: Labirintus: Pályakezdő értelmiségi fiatalok lakástámogatási programja - Füstös Attila, Gerliczki Áron
A Lakáspolitika kategória második helyezettje: Nagy Norman Csaba: Lakáspolitika a III. Évezredben

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk