Közélet, hírek

2 év után újra: Építési Piaci Prognózis

2016.05.06. 09:00

Meglepően kevés hivatalos és független adat áll rendelkezésre az építőipari piac megítéléshez vagy a jövő megalapozott tervezéséhez. Idén júniusában azonban, 2 év után ismét megjelenik a hiánypótló Építési Piaci Prognózis.

Az egykor a szakmában közismert DEM Iroda által jegyzett, a negyedévente megjelenő Építési Piaci Prognózist azonban évtizedeken át döntéseik megalapozásához használták az építőipar szereplői – gyártók, kereskedők, kivitelezők és az építőipar állami szereplői is.

A hiánypótló kiadvány 2 év szünet után most ismét elkészül, az építőipari kommunikációban és kapcsolatépítésben több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező Build-Communication felkérésére, Vargha Dénes, közgazdász és az egykori DEM Iroda vezetőjének irányításával.

Az anyag megjelenésének várható időpontja június eleje.

Gyűjtjük a kivitelezésben dolgozó vezetők véleményét

A Építési Piaci Prognózisnak része lesz kivitelezésben dolgozó és önkormányzati szakemberek véleményének elemzése is.

Közel 90 önkormányzati szakember már megválaszolta a kérdéseket, a mikró és makró környezet elemzése, helyzetértékelése és a jövőre vonatkozó várható tendenciák értékelésével foglalkozó rész is készül.

Jelenleg zajlik a felmérés a kivitelezésben dolgozó vezető szakemberek körében.
Mindazokat, akik úgy érzik, a kivitelezésben dolgozóként meg tudják ítélni a piac jelenlegi és egy-két éven belül várható helyzetét, 5 percet igénybe vevő kérdőívünk kitöltésére kérjük, hogy e hiánypótló prognózis elkészülhessen!

A kérdőív kitöltéséhez semmiféle tárgyi, adatbeli tudásra nincs szükség. Kifejezetten a válaszadók véleményére vagyunk kíváncsiak: egy adott területen pl. ipari beruházások, lakásépítés stb. a kereslet, megrendelés állomány nőni vagy csökkenni fog, kicsit vagy nagyon.
A kitöltés természetesen anoním.

A kérdőívet és további információt ezen a linken találja, aki ki szeretné tölteni. Ott kérjük, válassza ki annak a megyének szóló kérdőívet, amelyben a kitöltő cégének székhelye üzemel és pár perc alatt válaszoljon kérdéseinkre.

További információ kérhető a
Build-Communication Kft.
Bagi Stefánia, irodavezető
E-mail: bagi.stefania@buildmarketing.hu
Mobil: (30) 788-7286
www.buildmarketing.hu