Közélet, hírek

2007. szeptember 1-től megváltoznak az "ÁLLÁST KÍNÁL" hirdetések feladásának feltételei

2007.09.01. 07:40

2007. szeptember 1-től az epiteszforum.hu oldalain az álláshirdetés feladása fizetős szolgáltatásként működik tovább.

Tisztelt Partnereink!

2007. szeptember 1-től az epiteszforum.hu oldalain az álláshirdetés feladása fizetős szolgáltatásként működik tovább. Az álláshirdetések feladásának ára - függetlenül a közzététel időtartamától, ami maximum 30 nap lehet - 20.000,-Ft + áfa. Megrendelőinknek lehetőségük van álláshirdetésük kiemelésére is. Ennek díja hetenként 5.000,-Ft+áfa. A kiemelt hirdetések az újság főoldalára, illetve színnel kiemelten az "ÁLLÁS" rovat főoldalára kerülnek.

A szolgáltatás megrendelése az alábbi lépésekből áll:

  1. regisztráljon az epiteszforum.hu-n.
    Ha ez már korábban megtörtént, akkor felhasználónevével és jelszavával jelentkezzen be az oldalra,

  2. válassza ki a jobb oldali "Tartalom beküldése" rovatból az "Állást kínál" menüpontot, majd

  3. értelemszerűen töltse ki az űrlapot.

  4. Alul, a beküldés gombra való kattintás után, kérjük töltse le a Megrendelőlapot (ez az űrlap mezőinek kitöltése után automatikusan generált *.pdf dokumentum).

  5. A pdf dokumentumot - a Megrendelőt - nyomtassa ki, és aláírásával hitelesítve azt az Építészfórum Kiadói Kft. (06-1) 332-6647-es telefax számára szíveskedjék átküldeni. (A fax fogadásáról nem küldünk azonnal visszaigazolást!)

  6. Miután letöltötte a megrendelőlapot, az adatait tartalmazó doboz alatt megjelenik egy gomb, melyre kattintva aktiválni tudja hirdetését.
  7. A hirdetés - a fizetési kötelezettségek teljesítése előtt - a feladás pillanatától fogva élő hirdetés, tehát látható és elérhető az epiteszforum.hu olvasói számára.

A Megrendelő alapján az Építészfórum Kiadói Kft kiállítja a számlát és postázza Önnek. Lehetősége van a számla beérkezése előtt teljesíteni a Megrendelő alapján vállalt fizetési kötelezettségét és a Megrendelőn megadott számlaszámra átutalni az összeget. A közlemény rovatban mindenképpen tüntesse fel a Megrendelőn látható azonosító számot. A vállalt fizetési kötelezettségek teljesítésére Önnek 8 naptári nap áll a rendelkezésére. Ennek elmulasztása esetén az epiteszforum.hu adminisztrátora (allas[kukac]epiteszforum.hu) külön figyelmeztetés nélkül törli a hirdetést.
Jelenleg dolgozunk az online megrendelési és banki átutalási rendszeren. Bízunk benne, hogy hamarosan ezzel is könnyebbé és gyorsabbá tudjuk tenni az álláshirdetések közzétételét. A szolgáltatások áfakulcsa 27%.