Programok

A 22. európai napenergia konferencia és kiállítás Milánóban

2007.07.16. 10:58

1977-ben, pontosan 30 éve rendezték meg az első, hasonló nevű napenergetikával kapcsolatos európai konferenciát Luxemburgban. A 22. európai napenergia konferenciát és kiállítást idén Milánóban szeptember 3-7. között tartják meg.

1977-ben, pontosan 30 éve rendezték meg az első, hasonló nevű napenergetikával kapcsolatos európai konferenciát Luxemburgban. A konferencia célja már akkor is az volt, hogy a fiatal getenrációban is tudatosodjon minél korábban, mennyire alapvető fontosságú a természetes energiák felhasználása életünkben. Hogy azóta mi történt e téren, többek között ezzel is foglalkozik a milánói konferencia és kiállítás. A szervezők idén is a rendezvény zászlajára tűzték, hogy bemutassák a napenergia felhasználásának innovatív megoldásait is, az új technológiákat.

A rendezvény résztvevőinek száma az első konferencia óta 400-ról 2600-ra (múlt évben regisztráltak Drezdban 2600-an) növekedett, mely a téma egyre sürgetőbb létét is kifejezi. Igyekeznek idén is az üzleti élet képviselőit is felvonultatni a rendezvényen, hogy minden oldal - tervezők, kivitelezők és értékesítők - már a helyszínen kapcsolatba kerülhessen egymással.

A többnapos konferenciára regisztráció szükséges. Várják minden szakember és érdeklődő jelentkezését!


22nd EU PVSEC
Milánó, szeptember 3-7.

regisztrációval és jelentkezési díjjal kapcsolatos információk és határidők: http://p12611.typo3server.info/218.0.html
részletes program: http://photovoltaic-conference.com