Közélet, hírek

Folytatódik a közönségszavazás – A Telex felületén voksolhatnak az épületekre

2021.02.17. 12:16

Számos kihívást hozott a tavalyi év és a jelenleg is kiszámíthatatlannak tűnő helyzet, ezért a 2020-as MÉD Gála szombaton, az eddigiektől eltérően online térben zajlik majd. Minden nehézség és váratlan fordulat ellenére azonban idén is rekordmennyiségű szavazat érkezett a MÉD jelöltekre. Akik úgy érzik, eddig nem tudtak igazán dönteni, most kiemelt médiapartnerünk, a Telex oldalán újranyiló közönségszavazás keretében még leadhatják voksaikat az Épületek kategória versenyzőire.

A Média Építészeti Díja közönségszavazásán az eddigi években olvasóink minden egyes nevezőre szavazhattak az Építészfórum oldalán, ezt most a 16. rendezvényen megváltoztattunk, s három kategória kiválasztott munkáira lehetett szavazni. A honlapon idén az ÉPÜLETEKTERVEK, valamint a harmadik új kategória, az ÉPÍTETT KÖRNYEZET több mint 160 jelentkezője közül 10-10-10 közönségdíjas döntőst rangsorolt a nemzetközi előzsűri.

A 30 kiválasztott alkotásra a közönség már leadhatta szavazatait, rekordmennyiségű, csaknem 2000 szavazat érkezett eddig. Az Épületek kategória 10 versenyzője közül azonban a Telex felületén újra lehetőség nyílik kiválasztani a kedvenceket. Az újonnan érkező szavazatokat természetesen összesítjük a kategóriában az Építészfórum felületén leadottakkal.

 A nyerteseket hagyományokhoz híven idén is a gálán fogjuk bejelenteni, itt fog lehullani a lepel arról, hogy melyik épület viheti haza a MÉD betonkockáját! A gálát honlapunkon élőben fogjuk közvetíteni, 2021. 02. 20-án 14 órától.