Technológia

A tiszta kilátás kényelme a VELUX-tól

2021.12.29. 13:59

A VELUX ablakokat úgy tervezték, hogy a megfeleljenek változó világ igényeinek. A civilizáció fejlődése és az ebből eredő változás egyre inkább befolyásolja életmódunkat, újradefiniálja a munkánk és a pihenésünk módját.

A VELUX Új 3-rétegű üvegezésű tetőtéri ablak kényelmes belső tereket tud kialakítani az energiatakarékos épületekben, bármikor kizárhatja a külső ingereket és csökkentheti az utcai zajokat, kényelmesen dolgozhat, pihenhet és időt tölthet szeretteivel. Az összes nagyszerű tulajdonság egyetlen tetőablakba történő egyesítésével az előnyök tökéletes keverékét hoztuk létre.

Az új, 64 -es üvegezéssel ellátott GLL és GLU tetőablak felső és alsó kilincses változatban kapható fa és poliuretán bevonatos változatban, minden népszerű VELUX tetőablak méretben.

A megtakarítások kényelme - az innovatív, fekete TPS távtartónak és a továbbfejlesztett extra hővédő bevonatnak köszönhetően jobb energiahatékonysági paramétereket érhetünk el - Uw = 1,0 (W/m²K). Ennek eredményeként a tetőablakok hatékonyabban tartják meg a hőt otthonában, ami alacsonyabb fűtési számlákat eredményezhet.

A csend kényelme - az új VELUX tetőablakokban az üvegrétegek összességében 30% -kal vastagabbak, így hatékonyabban tudják elnyelni a különböző frekvenciájú hangokat. Az új ablakok nagyon jó hangszigetelési paraméterrel rendelkeznek (Rw = 35dB), mely garantálja a felhasználók számára, hogy kizárhassák a kültéri hangokat, valamint csökkentsék az esőzajt, és kiváló feltételeket biztosítanak a munkához és a pihenéshez.

A tiszta kilátás kényelme -az ablak külső anyaga speciális, könnyen tisztuló, mosható bevonattal van borítva, melyen a szerves szennyeződés UV sugárzás hatására lebomlik. Ezt az üvegbevonat vízlepergető tulajdonságának köszönhetően az esővíz az ablakról lemossa. Ennek eredményeként az ablakok hosszabb ideig tiszták maradnak és hosszú ideig élvezhető a zavartalan kilátás.

Hogyan válassza ki az Önnek megfelelő tetőablakot? A VELUX bemutatja az öt legfontosabb tényezőt, melyet figyelembe kell venni az új tetőablak kiválasztásakor.