Közélet, hírek

A «TÖBBÉK» (stratégiai munkacsoportok) internetes munkája megindult a BÉK oldalain

2008.12.14. 09:39

december 11. óta öt munkacsoport nyitóoldala érhető el: Budapesti Kamarai működésünk revíziója (1. munkacsoport); A tervező védelme (a tervező-megbízó viszonyban) (2.); A kívánatos (ideális) tervezési munka modellje (3.); A tervezési munka díjazásának és a tervszolgáltatások tartalmainak összekapcsolása (4.); A tervezői verseny (5.)

Közlemény

"A Budapesti Építész Kamara honlapját alkalmassá tettük a TÖBBÉK (stratégiai munkacsoportok) internetes munkájára.
Az elnökségi felkérésre ("az első lépés" címén) elkészített küldötti, pótküldötti munkavállalások első vázlatait folyamatosan megjelenítjük honlapunkon, annak érdekében, hogy ezekhez bárki kapcsolódhasson és az egyes munkacsoportok tagjai ilyen módon is érintkezhessenek egymással.

A honlapon levelezni az alábbi módon lehet:
1. tagjaink a saját azonosítójukkal (nyilvántartási szám, kötőjel nélkül: 01xxxx) és (a továbbképzési pontok megtekintéséhez korábban megküldött) jelszavukkal az oldalra belépve írhatnak hozzászólásokat. A megadott jelszót kérésre (telefonon vagy e-mail-en) a Titkárság munkatársai bármikor meg tudják mondani, vagy változtatni.
2. nem kamarai tagok a TÖBBÉK menüpontban regisztrálhatnak a fórumba. A regisztráció engedélyezése után írhatnak hozzászólásokat."

forrás: budapestiepiteszkamara.hu