Programok

Architectural Matters //Jens Richter, estudio Herreros (ES)

2023.05.05. 10:39

A MOME Építészeti Intézet tavaszi nyilvános előadássorozatának záró alkalmán Jens Richter, az estudio Herreros alapító partnere lesz a vendég.

A MOME Építészeti Intézet előadássorozata kiemelkedő hazai és nemzetközi építészeket, designereket és gondolkodókat mutat be, hogy betekintést nyújtsanak az épített környezettel foglalkozó munkásságukba.
A 2023 tavaszi évada "Architectural Matters" címmel indult. Számos hazai és nemzetközi előadót mutat be, akiknek munkája előremutató koncepciók megvalósítására összpontosít.

Az évad utolsó előadója Jens Richter építészként és várostervezőként végzett a németországi Kasseli Egyetemen. 2014 óta az estudio Herreros munkatársa és társtulajdonosa. Partneri belépése egybeesett a cég nemzetközi konszolidációjával. A folyamat eredményeként 2018-ban elkészült az Ágora-Bogotá rendezvényközpont, 2021-ben megnyílt az új oslói Munch Múzeum és új lakókomplexumok fejlesztése valósult meg, mint például a marseille-i EUROMED, ​​a casablancai ANFA és a barcelonai Sant Boi hibrid házépülete.

Az előadások ingyenesek és nyilvánosak.
Az előadásokért továbbképzési kreditek járnak, melyek a Magyar Építész Kamarán keresztül szerezhetők be.

A kamarai krediteket gyűjtő szakmabelieknek regisztrációhoz kötött:
https://forms.gle/BZSVZcZPUSoA1cp18

Az eseményt a Global Voices, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány programja és a Budapesti Cervantes Intézet támogatja.

További információ az epitesz@mome.hu címen