Közélet, hírek

Az Archikon is versenyez az Architizer A+Awards fináléjában

2023.05.03. 10:41

Az építésziroda által tervezett Zöldike Bölcsőde bekerült a nemzetközi lap versenyének kategória döntőjébe, ahol már mindössze csak öt projekt közül választhatja ki a közönség a legjobbat. Szavazz te is, és vigyük hírét a magyar kortárs építészetnek a nemzetközi színtéren is!

Az Architizer a világ egyik legnagyobb építészeti platformja, amely sokféle kategóriában évente osztja ki az Architizer A+ díjakat. A zsűri díja mellett minden kategóriában szavazással választják ki a döntősök közül a közönségdíjas alkotásokat is. 


Az Archikon már tudhat maga mögött A+Awards elismerést, 2020-ban például a Párisi Udvar felújításáért nyerte el a közönségdíjat az Építészet + Megőrzés kategóriában. Idén a Zöldike Bölcsőde projekt az Óvoda/Bölcsőde kategória öt színvonalas projektet felvonultató döntőjébe jutott be. A bölcsőde épületéről szóló bemutatónkat itt találják.

,A közönségszavazás május 1. és 12. között zajlik, egy rövid regisztráció után az alábbi linken, "Zöldike Nursery" név alatt a "Vote", majd "Confirim vote" gombokra kattintva tudják segíteni a magyar döntőst: