Programok

Building Together Digitális Esemény

2021.09.13. 16:10

Akár használ már Archicad-et, akár még döntés előtt áll, a Graphisoft Building Together online konferenciája Önre vár! Az esemény egyik fő célja összehozni a BIM iránt érdeklődő globális AEC közösséget, hogy megvitassák az építészet világát formáló legfontosabb trendeket.

Building Together 2021

A konferencia három napja alatt (szeptember 14-16.) inspiráló előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és Graphisoft-ügyféltörténetekkel nyújtunk betekintést az építészek és a szakági tervezők legnagyobb kihívásaiba. A konferencia egy gondosan összeállított programon keresztül mutatja be az iparág kritikus témáit - a fenntarthatóságtól kezdve a BIM intelligens városok számára való szükségességéig - az új technológiák sikeres alkalmazásától az építészeti oktatás jövőjéig.

Interaktív Globális Esemény

Az esemény programja


Huw Roberts, a Graphisoft vezérigazgatójának beszéde: Huw okleveles építészként nagyra becsült iparági szakértője a technológiának az épületek és infrastruktúra tervezésébe, építésébe és üzemeltetésébe való integrációjában. Huw és a Graphisoft elkötelezettek a tervező csapatok nagyszerű épületek létrehozására irányuló támogatásában.

Érdekli, hogy milyen lehetőségeket rejt a BIM a várostervezésben? A 21. századi megavárosok tervezése egyre nagyobb kihívásokat tartogat. Vajon képesek-e választ adni ezekre a modern technológiák? Kiváló építészekből álló nemzetközi csoportunk a legsürgetőbb társadalmi kihívásokra és a lehetséges megoldásokra összpontosít.Készen áll az építészoktatás jövőjének megvitatására? A kulcsszó a BIM, de hogyan készíthetjük fel az építészhallgatókat a BIM munkafolyamatokra és az integrált tervezésre? Tudja meg, mit mondanak szakembereink a jelenlegi és jövőbeli oktatási anyagokról!

Hogyan lehet kihasználni az új technológiákat, például a digitális tervezést, a valós idejű megjelenítést, a környezeti elemzést, a mesterséges intelligenciát (AI) és a nagy adathalmazt (Big Data)? Vezető szakértők osztják meg tapasztalataikat arról, hogyan lehet az Archicadet nem csupán tervezési eszközként, hanem olyan platformként is használni, amely lehetővé teszi a digitális technológiák és adatok integrálását.

Inspiráló és innovatív előadók: Érdekli, hogy mire képes az Archicad, a BIMcloud és a BIMx? Tanuljon a világ több mint 30 vezető építészétől, akik szintet léptek vállalkozásaikkal - kulcsrakész programunk segít felfedezni, hogy milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára a BIM használata.

Az eseményről még több információt itt találhatnak.