Technológia

Díjnyertes nyílászárók minden elképzeléshez

2020.11.23. 14:06

A modern építészet egyre több különféle elvárást támaszt a nyílászáróprofilokkal szemben, a Deceuninck Elegant családja azonban sikerrel vesz minden akadályt, legyen szó akár megjelenésről, akár technikai paraméterekről és szigetelésről. Erről tanúskodik az is, hogy a rendszer a Német Dizájn Díj különdíját és a Red Dot Design Díját egyaránt elnyerte „terméktervezés" kategóriában.

Elegant: a külcsín és a belbecs tökéletes harmóniája.

PASSZÍV HÁZHOZ IS REMEK VÁLASZTÁS

A profilrendszer a Deceuninck egy újításának köszönhetően hamarosan minden eddiginél jobb technikai teljesítményt nyújt a ThermoFibra termomerevítős ablaktokkal kombinált, hosszú üvegszál-merevítésű ablakprofil fejlesztésnek köszönhetően. Ennek révén az Elegant rendszer annyira alacsony hőátbocsátási tulajdonságokkal rendelkező ablakok kialakítását teszi lehetővé, hogy akár passzív házhoz is alkalmas.

STABIL, ÓRIÁSI ÜVEGFELÜLETEK KIALAKÍTÁSA EGYSZERŰEN

A díjnyertes profilrendszer elérhető egyenes és vízvetős kivitelben is. Normál és rejtett vasalat is használható a profilokhoz, az univerzális acélmerevítők pedig még tovább növelik a profil stabilitását. Emellett a rendszer lehetővé teszi ragasztott üvegtechnológia alkalmazását, amellyel akár az átlagosnál nagyobb méretű – 2,5 méteres szárnyakkal rendelkező – ablakok is kialakíthatók.

A rendszer lehetőséget nyújt biztonsági vasalatok használatára is, amelyekkel akár fokozott betörésvédelemmel ellátott biztonsági ablakokat is kivitelezhetünk. Így a termékcsalád rendkívül nagy teret ad a kreatív tervezéshez és az egyedi igényeknek való megfeleléshez egyaránt.

MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT

Az Elegant profilok karcsú, minimalista, modern külsőben pompáznak, amely magában foglalja a PVC ablakok minden előnyét, ám megjelenésében mégis hihetetlenül élethűen tudja utánozni akár a fa, akár az alumínium nyílászárók megjelenését. A keskeny, szögletes forma tökéletesen illeszkedik a fal síkjába, így a kivitele valóban olyan elegáns, ahogyan a neve is sugallja. Az ablakok 50 különféle dekorfóliával érhetők el, amelyek között mindenki megtalálja a megfelelőt a saját álomotthonához. Kaphatók faerezetminták a klasszikus vonal kedvelőnek, míg a trendkövetők extravagáns, fém hatású antracit árnyalatok közül válogathatnak, a futurisztikus épületek rajongóinak figyelmét pedig alumíniumborítású, illetve fémszemcsékkel gazdagított fóliák ragadhatják meg.

Búcsi János, a Deceuninck termékmenedzsere

Bővebb információ: https://elegant.deceuninck.com/hu/