Épületek/Középület

Donald Trump villája 8,4 milliárd forintnyi dollárért gazdát keres

2016.09.02. 14:12

Talán minden idők egyik legfurcsább és legvitatottabb elnökválasztása zajlik Amerikában, ami még azokat is érdekli, akiket a hétköznapokban hidegen hagy a politika. Az ingatlanmágnás Donald Trump szókimondásával, radikális nézeteivel igazi megosztó személyiség. Nézze meg, milyen villája volt Beverly Hillsben, ami éppen most vált eladóvá. 

Beverly Hills híres elegáns, modern és luxus otthonairól, sőt az USA legnagyobb villái is itt találhatók. Nem véletlen, hogy a republikánus elnökjelölt Donald Trump 2009-ben nem egy, hanem rögtön két "kastélyt" is várásolt itt egymás szomszédságában. Még ugyanebben az évben eladta az egyik házat, amely most ismét eladóvá vált, így a Trump-rajongók előtt nyitott a lehetőség, hogy megvásárolják maguknak az üzletember egykori rezidenciáját - már ha pénztárcájuk megengedi - és jó szomszédokká váljanak.
Ha a rendkívül kiterjedt ingatlanportfólióval rendelkező Donald Trump megnyeri a választásokat, akkor az elkövetkezendő években az eddigi villáihoz képest sokkal egyszerűbb Fehér Ház szolgál majd otthonául. Az üzletember egyébként olyan látványos épületek tulajdonosa, mint a birodalma ékköveként jellemzett manhattani Trump Tower. A grandiózus "toronyban" üzlethelyiségek, különféle apartmanok és Trumpék otthona található. Emellett van egy szőlőskertje Charlottesville-ben, övé a floridai Palm Beach-en található Mar-a-Lago palota, a Seven Springs névre keresztelt 60 szobás nyári rezidencia Bedfordban, és még megannyi golfpálya. 
A már említett Beverly Hills-i, Rodeo Drive-on található kiskastély - amely csak pár háztömbnyire van a Beverly Hills Golf Clubtól és a Beverly Hills Hoteltől - most ismét eladó és várja új tulajdonosait szerény 29,995 millió dolláros áron, ami több, mint 8 milliárd forint. A majd' 1400 négyzetméteres, kétemeletes épület nemcsak kívül, de belül is a luxus egyik mintapéldája. Nagy, fehér márvány előcsarnok, hatalmas csillárok, 11 tágas hálószoba, a brazíl Azul Bahia gránittal borított fürdők, medence, kosárlabda- és teniszpálya, szökőkutakkal díszített és carrarai márvánnyal fedett teraszok várják az új tulajdonost. 


 

forrás: TopTenRealEstateDeals.com