Pályázatok/Nemzetközi

EASA 2017 - építészeti alkotótábor Dániában

2017.02.09. 08:33

Idén nyáron is megrendezik Európa egyik legnagyobb alkotótáborát építészhallgatók számára. A 2017-es EASA Fredericiában, Dániában lesz július 21. és augusztus 6. között, melyre március 24-ig lehet jelentkezni. 

Pályázati felhívás építészeti alkotótáborban való részvételre 2017 nyarán, Dániában!

Az EASA (European Architecture Students' Assembly) egy 1981-ben, Liverpoolban létrejött diákszervezet, amely minden nyáron hatalmas nemzetközi alkotótábort szervez elsősorban Európában élő építészhallgatók számára.

A tizenhat nap során körülbelül 35 workshop valósul meg, ahol a résztvevők dolgozhatnak fával, fémmel, üveggel, betonnal, textillel, de akár megtanulhatnak videót vágni, animációt készíteni is. Esténként az építészetet különböző formában érintő témákról hallgatunk előadást és lehetőségünk van szervezett kirándulások formájában megismerni a várost és környezetét is. A tábor nem utolsósorban az ismerkedésről is szól, a lelkes résztvevők életre szóló nemzetközi kapcsolatokat tudnak kialakítani.

A 2017-es EASA Fredericiában, Dániában kerül megrendezésre július 21. és augusztus 6. között. Magyarországról 5-6 hallgatót várnak, akiket a két nemzetközi kapcsolattartó választ ki pályázat alapján. Jelentkezésre március 24-ig van lehetőség egy projekt elkészítésével és az online jelentkezési lap kitöltésével. Bővebb információ a táborról és a jelentkezésről itt található.

Február 15-én 15 órakor az érdeklődőket előadással várjuk a BME Lakóépülettervezési Tanszékén, ahol részletesen mesélünk a táborról.
További kérdésekkel a nemzetközi kapcsolattartókhoz lehet fordulni: easa.hu@gmail.com

Az EASA Hungary hivatalos facebook oldala itt.

Az esemény kiváló lehetőséget nyújt mind gyakorlati tapasztalatszerzésre, mind életreszóló nemzetközi kapcsolatok kiépítésére. Számítunk rá, hogy idén is egy lelkes, kreatív csapattal tudjuk képviselni Magyarországot.