Technológia

Építészetet ajándékba!

2017.12.05. 16:37

Fizessen elő karácsonyi ajándékul szeretteinek, ismerőseinek a Magyar Építőművészet folyóirat 2018. teljes évfolyamára jelentős kedvezménnyel!

A régi-új Magyar Építőművészet az egész magyar kulturális élet egyik legrégebben fennálló, 1903-ban útjára indított folyóirata, alapvető kordokumentum, amely Magyarországon egyedülálló módon, vezérfonalát üzleti szempontok helyett az építészeti minőség és a kultúra mentén fogalmazza meg. Olyan átfogó képet ad a kortárs hazai és nemzetközi építészet eredményeiről, amely a szakma folyamatos fejlődésében, az oktatásban, a konkrét tervezői gyakorlatban és – az építészet hagyományainak megfelelően a műfajokat összefogó – általános vizuális műveltségben egyaránt iránymutató, illetve tájékozódást ad a szakmának és az érdeklődő szélesebb közönségnek egyaránt.

Ha 2017. december 31-ig beérkezik az előfizetési jelentkezése, a teljes évfolyam 8.700 Ft-os ára helyett 6.600 Ft-ot kell fizetnie. A kedvezményes előfizetés feltétele, hogy a befizetés legkésőbb 2018. január 31-ig beérkezzen.
Rendelését leadhatja itt: http://webshop.meonline.hu/ vagy a szerkesztőség email címén: epitomuveszet@gmail.com

Év végi diákkedvezmény: Ha 2017. december 31-ig beérkezik az előfizetési jelentkezésed, és mellé elküldöd a diákigazolványod másolatát, a teljes évfolyam 6.600 Ft-os diákkedvezményes ára helyett csak 5.000 Ft-ot kell fizetned. A kedvezményes előfizetés feltétele, hogy a befizetés legkésőbb 2018. január 31-ig beérkezzen.

Boldog ünnepeket kíván:
a Magyar Építőművészet szerkesztősége